Parfumado

Briefing

Wij zijn overtuigd van de kracht van geur. Geuren wakkeren verlangens aan, roepen emoties op en brengen herinneringen tot leven. Kortom geur, en daarmee ook parfum, is iets heel persoonlijks.Het aanbod in parfumeries is enorm en blijft jaarlijks groeien. Hoe ontdek je in die wondere wereld jouw favorieten, die passen bij wisselende gelegenheden en seizoenen? Zo ontstond onze sample service. Vanuit het idee dat winkelen voor parfums leuk, makkelijk en persoonlijk hoort te zijn. En het dragen van parfum on-the-go super easy. Want is ons parfum niet onze krachtigste accessoire?

We're on a mission. Om de mooiste en meest exclusieve parfums toegankelijk te maken voor jou, altijd en overal. 

Bij Parfumado heb je de keuze uit meer dan 350 authentieke parfums, je ontvangt elke maand je favoriete luchtje. Je kuntje favorieten toevoegen aan je persoonlijke parfumkalender. Je ontvangt de pafrum in een handige 8 ML flacon die perfect past in onze luxe tfavelcase. Deze krijg je van ons cadeau en kun je in diverse kleuren bijbestellen. Heb je geen idee welk luchtje bij je past, is je oude favoriete parfum niet meer verkrijgbaar of wil je juist iets heel nieuws proberen? Dan zitten onze parfum experts voor je klaar. Extra handig: onze travel case is toegestaan in je handbagage als je op reis gaat!

Meer informatie vind je hier: https://parfumado.com/pages/hoe-werkt-het

What do we want an influencer to do:

je ontvangt van ons een luxe travel case en een pafrum naar keuze, of laat je verrassen. De bedoeling is dat je Parfumado reviewt en deze deelt met je volgers. Daarbij mag je een unieke kortingscode delen met je volgers waardoor zij nog goedkoper kennis kunnen maken met Parfumado. Belangrijk is het dat je enthousiast bent over parfumado en je volgers overtuigt van ons concept!

Sign up for LinkPizza

or
Share