Campaign

Pcrtest voor vakantiegangers

Briefing

Voor sommige landen is het sinds kort verplicht om met een zogenaamde Non-Covid19 verklaring aan te tonen dat u niet besmet bent met het Corona virus. Op deze website kunt u snel een eenvoudig een afspraak maken voor een coronatest (PCR test) en een Non-Covid19 verklaring. Na het invullen van uw gegevens kiest u de datum en de locatie waarop u de test wilt laten afnemen. U kunt hierbij kiezen uit locaties door heel Nederland. De testuitslag ontvangt u al de volgende dag per e-mail. De testen die wij aanbieden zijn uiteraard goedgekeurd door het RIVM. Houd er rekening mee dat u bepaalde landen niet mag betreden zonder een Non-Covid19 verklaring en dat deze niet ouder dan 48 of 72 uur mag zijn.

Coronatest voor reizigers

Onze coronatests zijn bedoeld voor reizigers zonder klachten die naar bestemmingen reizen waar een Non-Covid19 verklaring verplicht is. Heeft u op dit moment klachten die kunnen wijzen op het coronavirus? Dan valt u onder het Nederlands testbeleid en kunt u contact opnemen met de GGD voor de afname van een corona test. Op dit moment is een Non-Covid19 verklaring verplicht voor de volgende landen:

Wij werken eraan bovenstaande lijst up to date te houden. Daar de vereisten en restricties voor reizen geregeld veranderen, raden wij u aan te controleren wat de actuele vereisten zijn voor uw land van bestemming op de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken. Het is belangrijk dat de test kort voor uw reis wordt afgenomen. Deze dient drie (uiterlijk twee) dagen voor uw vertrek te worden gedaan.

Uitleg over de test

De afname van de coronatest (SARS-CoV-2 middels RT-PCR test) duurt ongeveer 3 tot 5 minuten. We testen op de aanwezigheid van het SARS-CoV2 virus in het lichaam. Met een wattenstaafje door neus en keel of met behulp van mondspoeling met NaCI vloeistof wordt testmateriaal bij u afgenomen. Dit materiaal wordt vervolgens in het laboratorium geanalyseerd.

De dag na afname krijgt u van ons de uitslag van de test. Een negatieve uitslag betekent dat u geen drager van het Covid-19 virus bent. Een positieve test betekent dat u positief getest bent op Covid-19, u bent drager van het virus. In het geval van een positieve testuitslag zijn wij verplicht dit te melden bij de GGD. Bij een negatieve uitslag ontvangt u van ons een officieel reisdocument (Non-Covid19 verklaring), die u mee dient te nemen op reis. Wij verzorgen eveneens een antistoffentest. Met deze test kan uitsluitend worden aangetoond of er antistoffen tegen het coronavirus zijn aangemaakt. Bij deze test wordt er bloed afgenomen uit uw arm of vinger.

Afspraak maken

Wilt u een coronatest laten afnemen? Dan kunt u het formulier op deze website invullen. Op het formulier vult u uw gegevens en het land van bestemming in. U kiest een testlocatie en -dag en voldoet de betaling van de test. U ontvangt vervolgens van ons een email met daarin de bevestiging. Het is niet nodig een afspraak te maken bij de test locatie. U kunt op elk moment op de afgesproken dag terecht. Neemt u alstublieft uw afspraakbevestiging mee op de testdag.


Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share