Campaign

Albelli fotoboeken

Briefing

Albelli is marktleider op het gebied van fotoboeken in Nederland. Naast fotoboeken vind je ook wanddecoratie, kaarten, fotoafdrukken, mokken en kalenders in ons assortiment.

We zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren en we proberen het creatieproces zo snel en eenvoudig mogelijk te maken voor je. Maak en bestel je fotoproducten waar en wanneer je maar wilt, op elk apparaat. Je kunt ervoor kiezen om alles helemaal zelf te maken en daarbij gebruik te maken van de ontelbare cratieve opties van ons fotoboekprogramma. Heb je weinig tijd? Kies dan voor onze Smart Assistant. Deze selecteert je beste foto’s en zet ze vast verdeeld over de pagina’s voor je klaar. Je kunt daarna creatief aan de slag als je wilt en de indeling kun je uiteraard ook gewoon wijzigen. Tot slot hebben we ook een heel scala aan themaboeken, zoals babyboeken, huwelijksboeken en kookboeken. Kies een design dat je leuk vindt en vul het met foto’s en eventueel tekst. Zo simpel en snel is het.

Al onze producten worden gemaakt in onze eigen productielocatie in Den Haag door een groot team specialisten, met de meest geavanceerde technieken en apparatuur. Daarnaast voeren wij een 100% tevredenheidsgarantie, dus mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan maken we je bestelling gewoon gratis opnieuw.

Je zult onze producten prachtig vinden omdat..

  • Ze van hoogwaardige kwaliteit zijn en gemaakt worden in Nederland
  • Je ze creert met makkelijke programma’s, inclusief Smart Assistant (die je helpt met selecteren & snel creeren van een fotoboek)
  • Er ontelbare unieke creatieve opties zijn
  • We 100% tevredenheidsgarantie hebben

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share