RDAM GYM: #strongertogether

Briefing

RDAM GYM is een oude gymzaal die omgetoverd is naar een gym waar alleen onder begeleiding van een trainer gesport kan worden. We geven groepslessen zoals boxing, kickbboxing, circuit trainingen als een power workout en RDAM workout, booty workout en yoga. Daarnaast geven we personal training en company workouts. Op dit moment werkt onze huidige doelgroep en klantenbestand vooral thuis. Wij zijn namelijk gevestigd in Delftse Poort aan het Weena. Een locatie waar vooral de werkende aan het Weena bekend mee is. Via Onefit kun je ook bij RDAM GYM sporten.

Op dit moment vallen de aantallen heel erg tegen omdat onze klant dus niet op kantoor is en daarmee dus ook niet naar de gym komt. We zouden de gym wat meer bekendheid willen geven zodat ook andere bij ons komen sporten en ook kunnen genieten van een mega grote ruimte waarbij het dak op 7 meter hoogte zit en perfecte afzuiging is. Qua covid maatregelen kun je bij ons dus heel relaxed sporten zonder op elkaar te staan in een kleine ruimte.

What do we want an influencer to do:

Wij zoeken een of meerdere influencers die 3 maanden onbeperkt en gratis willen sporten en daar minimaal 1x per week een post of story voor willen plaatsen (minimaal 8 posts in totaal, liever meer).

De inhoud van de posts staat vrij maar graag zien we dat je meerdere aspecten naar voren laat komen: voor, na en tijdens een training, de inhoud van de traiing, je ervaring, en we zien graag dat je zelf met een creatief plan komt.

Graag ontvangen we je pitch met een creatief idee, waarom wil je bij ons komen sporten en hoe ga jij je bezoekjes delen met je volgers. Het is ook mogeljk om een winactie te starten onder je volgers: verzin een leuke challenge of overleg met ons hoe je dit graag zou willen inrichten!

Sign up for LinkPizza

or
Share