Night Drive

Briefing

We verkopen brillen tegen verblinding door blauwe LED en xenon koplampen. De consument zal altijd het onderscheid blijven zien tussen gele halogeenkoplampen en LED/xenon, maar de hinderlijke verblinding die de pijn aan de ogen veroorzaakt, is weg. (De pijn in de ogen is te vergelijken met recht in fel licht kijken). Onze brillenglazen zijn speciaal voor dit doel ontwikkeld in Japan. Het monomeer (materiaal van het glas) dat hiervoor is ontwikkeld, filtert het licht in het kleurenspectrum tussen 380 en 500 nanometer (daar waar blauw licht zich bevindt). Omdat het filter dus onderdeel uitmaakt van het glas en geen extra laagje erop is, blijft het filter dus altijd werken. Het glas bevat daarnaast standaard een superkraswerende laag, is aan beide zijden ontspiegeld.en heeft een easy-to-clean laag. Deze laatste zorgt ervoor dat vuil zeer eenvoudig kan worden verwijderd, zonder hard poetsen.

De brillen kunnen op sterkte worden geleverd tussen de -5.00 en + 1.50, zonder een meerprijs. Indien gewenst kunnen klanten een eigen montuur (bijvoorbeeld van een oude bril) aanleveren, zodat er geen nieuw montuur gekocht hoeft te worden.


What do we want an influencer to do:

Als merk zijn we op zoek naar promotie via samenwerkingen met influencers en vloggers, die ons product onder de aandacht brengen. Zij hebben uitstraling, bereik en een doelgroep die met ons merk overeenkomt.

De content is geschreven in de volgende tone of voice: veiligheid onderweg (voor zichzelf en gezin) Het succes van de campagne meten we af aan de conversie in de webshop.

Onze doelgroep heeft de volgende kenmerken:

  • Mannen en vrouwen tussen de 30 - 70 jaar die autorijden
  • Ervaring van hinderlijke verblinding door LED en xenon koplampen
  • Minimaal een modaal inkomen
  • Hecht waarde aan kwaliteit (doet het product wat het beloofd)
  • Hecht waarde aan veiligheid in het verkeer

Sign up for LinkPizza

or
Share