Sleep and Dine Apollo Hotels & The Harbour Club

Briefing

Wij zijn het jongste hotel van Apollo Hotels. Wij zijn de combinatie van groen en stad. Uitzicht op de Vinkeveense Plassen met een eigen haven. In samenwerking met The Harbour Club Vinkeveen heeft Apollo Hotel Vinkeveen een exclusief Sleep & Dine arrangement samengesteld. Kom bij ons langs aan de Vinkeveense Plassen, met eigen privéstrand, perfect voor deze zomer! Jouw avond begint met een 4-gangen diner bij The Harbour Club, exclusieve smaaksensaties gegarandeerd. Overnacht in één van onze comfortabele hotelkamers en start de volgende dag met een uitgebreid ontbijt.

Een Sleep and Dine Arrangement kost 179 euro voor 2 personen op Maandag tot en met Woensdag en op Donderdag, Vrijdag, zaterdag en Zondag is dit 199 euro voor 2 personen.

The Harbour Club.

Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail. De signature dishes van The Harbour Club, zoals de Zeebaars ceviche en een exclusieve Dry Aged Tomahawk steak, vormen de basis van de menukaart. Alleen het beste vlees, de meest verse vis en de mooiste groenten en kruiden zijn goed genoeg. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de open Josper Grill, in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. Voor de sushi en sashimi wordt de best gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. De oesters zijn krakend vers en ook de plateaus fruits de mer zijn ongeëvenaard. Met smaaksensaties zoals de ‘Salmon Torch Rol’ of de verrassende ’Peking Duck Rol’, zal uw diner een onvergetelijke ervaring zijn.

What do we want an influencer to do:

Graag willen we jou uitnodigen om ons te komen bezoeken en een heerlijke middag/avond/ochtend te beleven. Met dit arrangement kun je heerlijk bij ons dineren in The Harbour Club, overnachten in het Apollo Hotel Vinkeveen en vervolgens genieten van een lekker ontbijt in Vink.

We zijn op zoek naar enthousiaste influencers met volgers in de doelgroep 25 - 40 jaar die geinteresseerd zijn in dit arrangement. Lifestyle influencers en influencers die regelmatig posten over leuke uitjes (stedentrips/ uit eten/ festivals/evenementen) zouden goed bij ons passen.

Het succes van de campagne meten we af aan het totale bereik en aan het aantal arrangementen wat bij ons geboekt wordt. Het is dus erg belangrijk dat je probeert door middel van je post en story's mensen enthousiast te maken om ook het heerlijke arrangement te boeken.

Nog even op een rij:

  • Je kunt voor het einde van September bij ons overnachten (zondag t/m vrijdag)
  • Post minimaal 1 wallpost waarin je @theharbourclub tagt en @apollohotelvinkeveen in je afbeelding
  • Check ook in bij een van deze twee locaties bij je wallpost, de andere locatie tag je extra in de omschrijving
  • Post minimaal 3 story's: minimaal 1 van het diner, 1 van de kamer en 1 van het ontbijt. Het liefst sta je zelf ook op de foto


In de selectie zullen we vooral kijken naar een goede match (zie hierboven) en het bereik wat je voor ons kunt genereren (zoveel mogelijk aandacht via verschillende kanalen).

Sign up for LinkPizza

or
Share