EcoEGG: natuurlijk wasmiddel

Briefing

EcoEGG is de meest natuurlijke en milieuvriendelijke manier om jouw was te doen! Met veel verschillende geuren zorg je ervoor dat jouw was altijd heerlijk ruikt en schoon en fris uit de wasmachine en droger komt. Het assortiment van EcoEGG bestaat uit een laundry en dryer egg.

De laundry egg van EcoEGG is een volwaardige ecologische vervanger voor wasmiddel en wasverzachter. Het product is geschikt voor de gevoelige huid, het vermindert de hoeveelheid chemicalien in het water en is dermatologisch getest. Door het gebruiken van de laundry egg bespaar je tot 40 plastic wasmiddel flessen per jaar. De dryer egg van EcoEGG is een ei dat je kleren verzacht en geurt tijdens het drogen. Daarnaast zorgt het ei ervoor dat de droogtijd wordt vermindert tot 28%. 

EcoEGG is verkrijgbaar bij Plein.nl. Jouw webshop voor de dagelijkse verzorgingsproducten. Van jouw favoriet shampoo, bodylotion en make-up tot wasmiddel, luiers en zelfs alles voor je huisdier bestel je eenvoudig en voordelig bij Plein. Snel bij je thuisbezorgd en altijd voor de beste prijs. Plein is thuis in verzorging.

What do we want an influencer to do:

Het liefst werken wij samen met influencers die zowel een blog/ website als Instagram hebben. Breng dan een pitch uit waarin je beide accounts benoemd en een maak een totaalprijs. Het zou helemaal mooi zijn als je vaker over ecologische producten / duurzaamheid post.

In de blog verwachten wij een uitgebreide uitleg over de voordelen van de EcoEGG (met name het feit dat het een ecologische vervanger is voor je reguliere wasmiddel en je hiermee veel plastic bespaart) + jouw ervaringen met de EcoEGG. Het is belangrijk dat je een wasmachine én droger hebt en regelmatig wasjes draait. Mooie foto's en een duidelijke uitleg zijn hierbij erg belangrijk.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je meer vertelt over Plein.nl, de webshop waar je alles vindt voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huishouden en huisdieren. Altijd tegen de beste prijs en snel bij je thuisbezorgd.

Om een mooie review en foto's te maken ontvang je natuurlijk zelf ook een EcoEGG LaundryEGG voor in je wasmachine, een DryerEGG voor je wasdroger en een set wastabletjes.

Via Instagram mag je tenslotte een setje van EcoEGG weggeven aan 1 van je volgers. Vanuit je blog benoem je deze winactie en in je InstaPost verwijs je naar je blog.

De winactie:

  • Je volgt @plein.nl op Instagram
  • Je volger geeft de post een like
  • Stel een leuke vraag aan je volgers die beantwoord moet worden

Sign up for LinkPizza

or
Share