Entrepreneur/lifestyle fashion brand "Huychman".

Briefing

Huychman is een kledingmerk voor mensen die er alles aan doen om de beste versie van zichzelf te worden en (financieel) onafhankelijk te worden. Huychman focused zich daardoor ook vooral op de weg naar (financiële) vrijheid toe in plaats zich te focussen op de eindstreep al gehaald te hebben en de mooie auto's en villa's al te bezitten. De "grind" is dus echt wat we willen uitbeelden.

What do we want an influencer to do:

Wij zoeken mannelijke influencers die zich focussen op de weg naar vrijheid toe en die een post plaatsen in één van onze t-shirts met een inspirerende boodschap dat het allemaal niet vanzelf komt en je er echt voor moet werken en je beste versie van jezelf moet laten zien, met een positieve lading erachter uiteraard. Het zou tof zijn als je in de post ook een winactie zet: je volgers moeten de post liken, ons volgen op Insta en/of Facebook en aangeven welke kleur shirt zij willen ontvangen.

Het gaat om rode, zwarte en witte t-shirts. Jij ontvangt van ons een shirt naar keuze t.w.v. €49,95 om een mooie post mee te creëeren.


Sign up for LinkPizza

or
Share