Bicycle Mayor Challenge

Briefing

De Fietsburgemeester van Amsterdam daagt kinderen op de middelbare school (en indirect hun ouders/scholen/sportverenigingen) uit: Hoe gebruik jij de fiets voor een betere wereld?

Deze ideeën kunnen tot 1 november ingezonden worden op de site www.bicylcemayorchallenge.nl. Het beste idee zorgt ervoor dat je op 18 november in de Amsterdam Toren uitgeroepen kan worden tot Junior Fietsburgemeester van je woonplaats (Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland en Zaanstad). Het idee kan ook tot uiterlijk 1 november worden ingeleverd op ons Instagram account - hiermee kunnen je 50 euro winnen (20 kansen), 3 maanden een gratis Swapfiets of de hoofdprijs: gratis een elektrische Swapfiets voor de winnaar en zijn/haar vriend(in) voor een half jaar.

What do we want an influencer to do:

Let op: wij zijn een sociale onderneming die graag een groot bereik willen creeëren voor dit mooie initiatief. Helaas hebben wij geen groot budget beschikbaar en zijn we dus ook echt op zoek aar ambassadeurs die voor maximaal €70,- mooie awareness posts kunnen plaatsen. Story's met swipe-up en link in bio zouden helemaal super zijn!

Het is belangrijk dat je een relevante doelgroep hebt: jongeren van middelbare schoolleeftijd of ouders met kinderen in deze leeftijd. Het doel is dat er zoveel mogelijk ideeën worden ingezonden voor 1 November, dus dat moet naast de naamsbekedheid, de boodschap zijn.

Sign up for LinkPizza

or
Share