Fokker hondenvoer

Briefing

Fokker ontwikkelt al 40 jaar superieure voeding voor honden en katten. Met uitsluitend de hoogste kwaliteit ingredienten, zeer smakelijk en voor een goede gezondheid. Geschikt voor iedere fase van het honden- en kattenleven. 

Voor deze samenwerking zijn wij op zoek naar een influencer met (een) hond(en) die graag het hondenvoer van Fokker wilt testen. Het zal gaan om de volgende producten:

  • 1x Press-fit 2.5 kg: Press Fit van Fokker is een high premium geperste brok voor volwassen honden.
  • 1x NoGrain 2.5 kg: Fokker Country graanvrij is een volledige voeding voor volwassen honden met een hoog percentage gedroogd lam. De hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een optimale conditie van huid en vacht. Fokker Country graanvrij ondersteunt een gezonde darmfunctie.
  • 1x +Fresh Meat 2.5 kg: Fokker Fresh Meat is een hoogwaardig hondenvoer voor volwassen honden met 35% kip erin. Fokker +Fresh Meat is volledig vrij van granen (0%) en daarom glutenvrij.
  • 1x lam en 1x kip worst 350 gram: Deze heerlijke worsten van Fokker zijn een complete maaltijd voor jouw hond op basis van verse lam en zalm.

What do we want an influencer to do:

De samenwerking bestaat uit Instagram Stories (review) en een Instagrampost (winactie):

Instagram Stories

Instagram Stories met meer uitleg over de afzonderlijke producten + mooie foto's en/of video met jouw hond(en) en het Fokker hondenvoer. Belangrijk is dat de vier verschillende producten goed in beeld komen en de kijker een goed beeld krijgt bij het voer en waarom dit voer zo goed is voor de gezondheid van jouw trouwe viervoeter.

Naast het Fokker hondenvoer is het belangrijk dat je ook Huisdierplein benoemt als dé online dierenwinkel waar je alles vindt voor de verzorging van jouw huisdier. Verwijs in je Stories naar de winactie.

Instagram post met winactie

Als aanvulling op de stories, mag je via een Instagram winactie ditzelfde pakket weggeven aan 1 van je volgers. Om kans te maken moeten ze:

  • @Huisdierplein volgen op Instagram
  • De post liken
  • Een reactie plaatsen onder de post met waarom ze willen winnen

Apply to join this campaign

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or
Share