Campaign

Bedel.shop: Mijn sieraden onder de aandacht

Briefing

Bedel.Shop bestaat 3 jaar en is sinds 1½ jaar een middelgrote speler op de markt van (echt) zilveren sieraden, met name bedels. Op onze webshop vind je zilveren sieraden, met name bedels, maar ook oorbellen, bedel-armbanden, ringen, kettingen en landenhangers (zilveren hangers in de vorm van een land). Een deel van onze collectie wordt ook gevoerd door Pandora, Biacci, etc. maar daarnaast ook veel modellen die andere aanbieders niet hebben. Met nadruk bieden wij geen namaak aan. Onze bedels en sieraden zijn dus nooit voorzien van een Pandora logo of dat van andere merken. Al onze sieraden zijn van massief 925 Sterling Zilver, altijd voorzien van echtheidscertificaat, altijd voorzien van 925 keurmerk stempel.

Unique selling points.

  • Net zo waardevol als Pandora, etc. (want minimaal dezelfde kwaliteit zilver en andere materialen) maar veel goedkoper.
  • Persoonlijke benadering van onze klanten, met handgeschreven kaartje, leuke geschenkverpakking enzovoort. Geen “hier is je item in een doosje en bedankt” benadering.
  • Groot assortiment. Al meer dan 700 bedels, charms, armbanden, ringen, kettingen, oorbellen.
  • Wekelijks nieuwe sieraden op de site.
  • Altijd korting op de eigen website (Bedel.Shop) bij aanmelding nieuwsbrief en bij bestelling meerdere artikelen.
  • en bedel en/of sieraad kunt kopen van dezelfde kwaliteit als Pandora maar dan voor de helft van de prijs.


Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share