Campaign

Akoestische panelen (met eigen print)

Briefing

Heel veel mensen hebben van alles aan de wand te hangen maar weinig hebben iets aan de muur wat helpt bij het tegengaan van galm of een hard geluid, helemaal nu veel mensen thuis werken is er een oplossing waarbij je rustig kan werken en waar je uitzicht mooier is dan een gemiddelde kale muur;

Akoestische panelen met eigen print

Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op. Met akoestische panelen zorg je voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving!

Met Akoestische panelen kun je in alle rust online vergaderen, zonder galm of hard gelui. Maar ook rustig thuis werken of wonen zonder dat alles hard klinkt! Een rustige werk- en woonsfeer verlaagt stress, zorgt voor minder afleiding en een hogere productiviteit op de (thuis)werkvloer. Uiteraard kun je deze panelen ook inzetten voor in de keuken, woonkamer of waar het ook maar galmt galmt galmt...

Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd. De akoestische print zit in een geanodiseerd aluminium frame. Je krijgt een complete set, die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Door het anodiseren heeft het frame een slijtvaste laag en gaat het super lang mee.

Wij richten ons normaliter op bedrijven, dus het zou mooi zijn als je deze doelgroep ook aanspreekt. Maar het product kan uiteraard ook door consumenten worden gebruikt.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share