Campaign

Bootverhuurder Amsterdam

Briefing

Wij zijn een familiebedrijf met 2 bootverhuurbedrijven in Amsterdam: Canal Motorboats en Eco Boats Amsterdam. Beide bedrijven zijn gevestigd in het Westerdok, op loopafstand van Station Amsterdam Centraal. Varen in Amsterdam is perfect voor een dagje uit in de stad, met familie, vrienden, een date of als bedrijfsuitje.

Canal Motorboats

Canal Motorboats is het oudste bootverhuurbedrijf in Amsterdam. Wij hebben jaren ervaring met het verhuren van boten. Je kunt bij ons zelf varen zonder vaarbewijs. Wij bieden 2 verschillende boten aan, een groene boot met stuurhendel en een blauwe boot met stuurwiel. Op de groene boot is ruimte voor 7 personen en op de blauwe boot voor 8 personen. Wegens corona verschilt het aantal toegestane personen op een boot geregeld, check dit dus eerst even op onze website. Je kunt bij ons al een boot huren voor 1 uur of langer en we hebben voordelige uurtarieven. Zo kun je zelf bepalen hoe lang jij wilt varen. Wij zorgen dat er comfortabele kussens, dekens en een vaarkaart van Amsterdam klaar liggen op de boot. Ook is het mogelijk om zwemvesten voor kinderen mee te krijgen. Canal Motorboats is een voordelige bootverhuurder in Amsterdam waarbij je zelf mag varen zonder vaarbewijs, zelf bepaalt hoe lang je wilt varen en welke route je wilt nemen.

Eco Boats Amsterdam

Eco Boats Amsterdam is een bootverhuurder die streeft naar schone grachten, vandaar ook de naam: Eco Boats. Ons doel is om de grachten van Amsterdam zo schoon mogelijk te houden. Wij bieden daarom fluisterstille boten aan die milieubewust en duurzaam zijn. Wij hebben geïnvesteerd in prachtige, ruime, elektrische boten met plek voor 12 personen. Wegens corona verschilt het aantal toegestane personen op een boot geregeld, check dit dus eerst even op onze website. Je mag de boot zelf besturen zonder vaarbewijs. De boot heeft een prachtige stuurhendel waarmee je makkelijk kunt sturen en handige opbergvakken voor je spullen onder de zitplekken. De boten zijn niet alleen milieubewust, omdat er geen uitstoot van fossiele brandstoffen is, maar ze zijn ook nog eens fluisterstil. Je hoeft niet meer naar elkaar te schreeuwen om boven het geluid van de motor te komen, maar kunt in alle rust genieten van de prachtige grachten. Daarnaast is het ook erg fijn dat er geen vieze uitlaatgassen zijn. Je kunt dus heerlijk lunchen op de boot zonder in de stank te zitten die je bij niet-elektrische boten hebt.

Om nog bewuster met het milieu bezig te zijn, gaan wij geregeld plastic vissen. Wij maken dit ook mogelijk voor onze klanten. Wij bieden gratis instrumenten aan om tijdens het varen, plastic uit de grachten te vissen. Door samen de grachten van Amsterdam schoon te houden, kunnen we nog jaren genieten van de mooiste grachten.

Ook bij Eco Boats Amsterdam krijgen klanten kussens, dekens en een vaarkaart van Amsterdam mee aan boord. Het is mogelijk om een boot te huren voor minstens 2 uur of langer.

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share