Campaign

Bijles aan Huis

Briefing

Momenteel zitten bijna alle leerlingen en studenten thuis en krijgen daardoor helaas niet de aandacht die zij normaliter op school wel krijgen. Daarnaast hebben veel leerlingen, ook in een niet-Corona periode net iets extra hulp nodig bij bepaalde vakken. Je kunt immers niet overal goed in zijn. Hier hebben wij een oplossing voor gevonden: Deel je lesstof in onze online leeromgeving en maak samen tegelijk aantekeningen. Je kan de bijles terugkijken wanneer je wilt, bijvoorbeeld vlak voor de toets. Onze online bijles wint aan populariteit, omdat het past binnen de agenda van elk gezin. Krijg bijles waar, wanneer en van wie je wilt. Wij bieden bijles aan leerlingen van basisscholen en het voortgezet onderwijs. De docenten van Bijles Aan Huis worden nauwkeurig geselecteerd op basis van kennis van het vak en didactische vaardigheden. Dit is de manier waarop Bijles Aan Huis de kwaliteit van haar docenten verzekert, zodat onze bijlessen zorgen voor betere schoolresultaten.

Wij zijn Bijles Aan Huis in 2013 begonnen, omdat we geloven dat persoonlijke begeleiding van de juiste docent de manier van denken van een leerling verandert. Onze visie is dat leerlingen door middel van betaalbare begeleiding zonder stress het beste uit zichzelf halen.

Wij van Bijles aan huis hebben als doel om een begrip te worden in de Nederlandse bijleswereld. Wij willen bekend staan om:

  1. Leerlingen kunnen zelf gemakkelijk hun bijlesdocent uitkiezen en boeken
  2. Bijlesdocenten zijn zorgvuldig door ons geselecteerd
  3. Gratis introductie met bijlesdocent naar keuze
  4. Niet goed, geld terug!
  5. Nu ook online bijlessen via ons platform speciaal ontwikkeld voor bijlessen

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share