Campaign

Hely duurzaam deelvervoer

Briefing

Hely wil deelvervoer duurzamer, slimmer en toegankelijk maken voor iedereen. Wij zijn geen deelauto of -scooter aanbieder, maar wij bieden alle vormen van deelvervoer aan binnen één simpele app. Zo heb je op elk moment en overal geschikt vervoer bij de hand. In de Hely app vind je diverse (elektrische) deelauto's, e-bikes en e-bakfietsen. Je hebt dus maar één app nodig om je rit te starten, reserveren en betalen met een voertuig naar keuze. We verzamelen onze deelvoertuigen in een Hely Hub op uiteenlopende plekken door Nederland. Je haalt je deelvoertuig op en zet deze ook altijd weer terug op de Hely Hub. Wist je trouwens dat je bij Hely geen extra toeslag per kilometer of voor brandstof betaalt?

FLEXIBEL REIZEN, TOCH DUURZAAM BEZIG!

Door vervoer te delen in plaats van te bezitten, zijn er minder parkeerplekken nodig, hoeven er minder voertuigen geproduceerd te worden en besparen we veel CO2. Jouw stad blijft daardoor leefbaar! Wist je daarnaast dat:

  • Een deelauto tot wel elf personenauto's vervangt
  • Auto's in Nederland gemiddeld 95% van de tijd stil staan. Dus ook als je er geen gebruik van maakt, betaal je alsnog voor je parkeerplek, onderhoud, verzekering en noem maar op!
  • Als we allemaal starten met delen, we de vrijgekomen ruimte voor veel betere doeleinden kunnen inzetten? Zoals meer groen of speelplekken bijvoorbeeld!

WAT MAAKT HELY BIJZONDER?

Er zijn (gelukkig) steeds meer deelvervoeraanbieders in Nederland, met deelauto's, scooters, fietsen en biro's. Ook al wil Hely net als deze andere aanbieders men op een duurzame manier flexibel laten reizen, heeft Hely ook een paar unieke eigenschappen:

  • We bieden alle vormen van deelvervoer aan binnen één app. Zo hoef je niet meer tientallen apps te downloaden en verschillende accounts aan te maken, maar heb je maar één app en account nodig om op pad te gaan met al je favoriete deelvervoer. Wel zo overzichtelijk en makkelijk!
  • Bij Hely betaal je geen extra toeslag per kilometer of voor brandstof. Hely is eigenlijk de enige deelvervoeraanbieder waarbij je alleen betaalt voor de tijd dat je een voertuig gebruikt. Hiermee willen we duurzaam deelvervoer voor elke portemonnee toegankelijk maken. Bovendien zijn onze prijzen hierdoor erg transparant en krijg je niet achteraf te maken met verborgen kosten.
  • Alle voertuigen hebben een vaste standplaats: de Hely Hub. Doordat de voertuigen altijd op dezelfde plek staan, weet je altijd dat er eentje in de buurt is wanneer je hem nodig hebt. Bovendien voorkomen we zo rondslingerende, fout-geparkeerde voertuigen in de buurt en kunnen we een net straatbeeld waarborgen.
  • Hely wil haar gebruikers belonen voor duurzame keuzes en hierbij extra stimuleren. Daarom zijn onze elektrische auto's bijvoorbeeld een stuk voordeliger dan onze benzineauto's!


Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share