Campaign

SEO Challenge

Briefing

Wil je beter gevonden worden in Google en zo meer bezoekers en dus onzet via jouw website genereren? Dan helpen wij jou hiermee via onze gratis 10-dagen SEO challenge!

Leer in 10 dagen hoe jij jouw website optimaliseert om beter gevonden te worden in Google! Wij zijn Marketing Madheads en wij helpen al 4 jaar lang verschillende bedrijven om zelf de leiding te nemen over hun eigen online marketing werkzaamheden. Sinds 2019 hebben wij al meer dan 2.000 bedrijven hiermee op weg geholpen!

In deze 2 jaar tijd hebben we als team zoveel kennis en ervaring opgedaan, dat we hebben besloten om deze kennis te bundelen in een SEO challenge. In deze challenge willen we deelnemers uitdagen om 10 dagen lang elke dag bezig te zijn met de online marketing van hun website om uiteindelijk beter gevonden te worden in Google.

Benieuwd geworden? Schrijf jezelf dan in voor de SEO challenge, waarin je aan de hand van een duidelijk takenpakket en max. 30 minuten per dag eindelijk eens kunt beginnen met het optimaliseren van je website. Het is tijd om die topposities te halen in Google!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Edit Deliverable proposal
Share