Campaign

Bijles Aan Huis

Briefing

De visie van Bijles Aan Huis is dat alle leerlingen van de basisschool en middelbare school zonder stress het maximale uit zichzelf halen. We geloven dat de juiste persoonlijke begeleiding de manier van denken van een leerling verandert. Sinds de oprichting heeft ons team één gemeenschappelijk doel: het ontzorgen van elke leerling die hulp vraagt aan Bijles Aan Huis. Dit doen we door in het hele bedrijf een cultuur te creëren waarbij ouder en leerling centraal staan.

Het concept van Bijles Aan Huis begon klein in regio Utrecht. Oprichter Jamie Schuller was toendertijd op zoek naar een baan die gerelateerd is aan zijn studies bedrijfskunde en econometrie. Het viel hem in zijn omgeving op dat leerlingen steeds vaker bijles wilden, maar geen betaalbare docent konden vinden die moeilijke dingen op een begrijpende manier kan uitleggen. Hij combineerde daarom de wiskunde van econometrie met het ondernemende van bedrijfskunde om zelf individuele bijles wiskunde te geven. Nadat hij het bijlesinstituut Wiskunde Aan Huis bij de KVK inschreef, leende hij geld om zo snel mogelijk een auto en flyers aan te schaffen. Ook belde hij de plaatselijke krant op om geïnterviewd te worden en liet hij een simpele website maken.

In Januari 2020 werd een revolutionair online bijlesplatform gelanceerd dat bijles nog toegankelijker maakte. Inmiddels telt Bijles Aan Huis een team van meer dan 1500 zorgvuldig geselecteerde docenten

Op onze site kun je zelf een geschikte docent uit jouw regio kiezen en boeken. Na een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kan de weg naar betere schoolcijfers beginnen. Bijles Aan Huis is een onmisbaar onderdeel van een perfecte voorbereiding op toetsen en het examen. Onze docenten zijn aan de hand van strenge eisen uitgekozen door ons beoordelingspanel. We hebben veel vertrouwen in onze docenten: voldeed de bijles niet aan onze kwaliteitseisen, dan is de rekening voor ons!

Campaign application

Do you want to join this campaign? Log in or sign up and apply straight away!

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Edit Deliverable proposal
Share