Campaign

Hondenmanden van Zoo&zo

Briefing

Voor onze opdrachtgever Zoo&Zo willen we graag een van hun producten, de hondenmanden, promoten. Zoo&Zo is een dierenspeciaalzaak in Ede van maar liefst 5000m2. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan artikelen waaronder veel verschillende hondenmanden.

ZOO&ZO is de meest verrassende en grootste dierenspeciaalzaak van Nederland! Absoluut de moeite waard om eens te komen kijken dus! Als dierenspeciaalzaak bieden wij een uitgebreid assortiment voor al jouw huisdieren. Maar we zijn niet alleen een dierenspeciaalzaak voor huisdieren, ook aan ruitersport & hengelsport hebben wij gedacht! ZOO&ZO is een dierenspeciaalzaak die ruim 5000m2 aan beleving biedt. Van hondenvoer, katten krabpaal, konijnenhok tot vogelkooi; onze dierenspeciaalzaak heeft alles voor een gezond én vrolijk huisdier! Al onze producten worden met zorg geselecteerd door onze specialisten. Daarnaast werken in onze dierenspeciaalzaak deskundige medewerkers die jou altijd van passend advies zullen voorzien! En wist je dat we ook voor jou als dierenliefhebber ook leuke activiteiten organiseren? 

Met deze campagne willen we ons speciaal richten op onze mooie collectie hondenmanden. Een hondenmand is als het ware een hondenbed: een lekker knusse plek voor ontspanning en essentieel voor een goede nachtrust. In ZOO&ZO’s collectie hondenmanden vind je de meest uiteenlopende soorten luxe hondenmanden van hoge kwaliteit. Met een keuze uit meer dan 100 verschillende manden vindt je hond (en zijn baasje!) bij ons altijd de perfecte match. Kom samen met je aangelijnde hond langs in onze gigantische dierenwinkel in Ede om onze heerlijke hondenbedden in levenden lijve te testen. Bestel je liever online? Geen probleem, voor 17:00 uur besteld = de volgende dag in huis.* Geef je trouwe viervoeter z’n eigen plekje en bestel je hondenmand bij ZOO&ZO!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share