Campaign

Tuinhaard/kachel plaatsen: kachelmaterialenshop

Briefing

Voor onze opdrachtgever kachelmaterialenshop.nl willen we graag het plaatsen van een tuinhaard of verandakachel met rookkanaal, promoten. Kachelmaterialenshop.nl levert topkwaliteit producten die brandveilig zijn en welke uiteraard veiig wordt aangesloten. Hierdoor zit je 's avonds buiten heerlijk warm voor de haard, ook als het koud is!

Bent u ook een tuinliefhebber? En heeft u wel eens overwogen om een tuinhaard of verandakachel te kopen? Twijfel dan niet langer. Door een groot aanbod tuinhaarden en verandakachels zit er gegarandeerd de juiste tuinhaard of verandakachel voor u tussen. De populariteit voor de tuinhaard of veranda kachel is de laatste jaren weer erg toegenomen. Dat is niet voor niks, het vuur blijft de meeste mensen boeien en het creëert een huiselijke sfeer. Het aanbod van kachels is zeer divers waardoor er voor bijna elke woning wel een geschikte kachel te vinden is. 

Een houtkachel heeft een paar sterke verkooppunten die voor u als consument zeer aantrekkelijk zijn:

  • Gezellig en sfeervol
  • Verspreidt veel warmte en heeft een hoog rendement
  • Bespaart de meeste mensen energie
  • Stookt CO2-neutraal en milieuvriendelijk

Bij Kachelmaterialenshop.nl kunt u terecht voor alles wat met uw haard of kachel te maken heeft. Onze webshop heeft een uitgebreid assortiment met meer dan 500 kachelmaterialen, zoals rookkanalen, vuurvaste stenen, isolatiematerialen & onderhoudsartikelen.

Als u vandaag bestelt, worden de producten binnen 2-3 werkdagen bij u thuis geleverd. Wij kunnen voor u ook de montage verzorgen en tevens is er mogelijkheid tot maatwerk.

Wij verkopen alleen topkwaliteit kachelmaterialen en geven professioneel advies. U heeft maar liefst 10 jaar garantie op onze rookkanalen. Wij verkopen uitsluiten gecertifeerd materiaal. Al onze materialen hebben een keurmerk. Wij zien namelijk graag dat onze consumenten brandloos van onze producten kunnen genieten!

Heerlijk om een zwoele zomeravond af te sluiten bij een knapperig houtvuur. Uw tuin of veranda krijgt direct een andere sfeer en het kleed uw tuin of veranda optimaal aan.

Koop sfeervolle tuinhaarden online | Hoge kwaliteit, lage prijs (kachelmaterialenshop.nl)

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Voorgestelde opleveringen
Share