Campaign

Ulthera Behandeling: review twv €1500,-

Briefing

Naarmate we ouder worden, neemt onze collageen productie af. Dit resulteert in een verlies aan kracht en elasticiteit van de huid. Met behulp van ultrasound technologie helpt een Ulthera behandeling de productie van nieuw collageen groei te stimuleren. Zo wordt uw huid weer strakker en krijgt het een jonger uiterlijk!

Wil je echt je resultaten behalen, maar zit je niet te wachten op snijden en spuiten? Dan is Ulthera voor jou de oplossing. Bij Ulthera Kliniek streven wij ernaar om chirurgische ingrepen te minimaliseren en om eerst de huid te verbeteren van binnenuit. Bij de meeste cliënten zijn de resultaten al binnen één enkele behandeling zichtbaar. Leer hoe je jouw slappe huid kunt behandelen zonder chirurgische ingrepen en zonder langdurig herstel. https://ultherakliniek.nl/

Ulthera maakt gebruik van ultrageluid, ook wel bekend van o.a. echo/duplex onderzoek en niersteenvergruizers.

Na het reinigen van je huid en de echografische visualisatie (Op het scherm verschijnt er een duidelijk beeld van de behandelde huid waardoor de behandelaar inzicht krijgt in de opbouw van de huid) van de specifiek te behandelen zones wordt er een gel aangebracht. Daarna wordt de behandelapplicator op je huid geplaatst en doet de ultrasoundenergie zijn werk. Eerst worden de diepe weefsellagen van de huid bekeken en het optimale niveau voor aflevering van de energie bepaald. Daarna wordt de gefocuste ultrasoundenergie afgeleverd op de juiste diepte onder de huid.

Dezelfde transducer wordt vervolgens gebruikt om gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid te behandelen. Dit alles gebeurt zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen. Als reactie op de warmte die door de gefocuste energie ontstaat, zal de aanmaak van nieuwe natuurlijke collageen en elastine worden gestimuleerd (het proces heet neocollagenese) . Het resultaat is een geleidelijke verstrakking die na afloop van tijd een liftend effect van de huid tot gevolg heeft. Het is eigenlijk een facelift maar dan zonder chirurgische ingreep. De filmpjes op onze website even een duidelijk beeld van de behandeling.

Meer informatie vindt je onder andere in dit artikel op Jan-Magazine.nl.


Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share