Campaign

Maame Tumi: unieke handgemaakte gifts

Briefing

Wij zijn Maame Tumi, het verkoop kanaal van de mooie handgemaakte producten van Tumi Ghana. Tumi Ghana is een non-profit organisatie die vrouwen in staat stelt hun eigen inkomen te genereren. Onze producten dragen bij aan een financieel onafhankelijk leven voor de Ghanese naaisters en het women empowerment project in Ghana.

In ons Women Empowerment Centre worden jonge vrouwen opgeleid tot naaisters en ontwerpsters. Tevens worden deze vrouwen gecoacht op ondernemersvaardigheden, zoals administratie en marketing. Daarnaast krijgen ze seksuele voorlichting en toegang tot gratis anticonceptie. Dit alles resulteert in vakbekwame en onafhankelijke vrouwen die voor zichzelf en hun kinderen kunnen zorgen.

Ons doel is niet alleen om financiële onafhankelijkheid te bereiken voor de vrouwen die zich bij ons project aansluiten, maar ook voor het project zelf. Daarom runnen we Tumi Hostel en verkopen we onze producten op Maame Tumi, twee nevenprojecten om inkomsten te genereren om het Women Empowerment Center te financieren. Maame Tumi is onze online winkel waar u al onze prachtige handgemaakte artikelen kunt kopen – wij verzenden wereldwijd!

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share