Campaign

E-commerce Queens: coaching bij online ondernemen

Briefing

Wij geven coaching in E-commerce (online verkoop). In onze trajecten leren wij onze studenten hoe zij binnen 1 maand €1000 omzet per dag kunnen verdienen!

Wij willen naast de e-commerce ondernemers ook de 9-5'ers, de mensen die hun baan en baas zat zijn, leren hoe zij een vrijer en gelukkiger leven kunnen krijgen waarin zij de waarde terug krijgen van het werk wat zij erin steken.

Het mooie van ons is dat wij bekend staan om onze studenten die ook ECHT resultaten halen. Hier kunnen en zullen wij natuurlijk ook bewijzen van aan je laten zien. We staan bekend om onze hoge klanttevredenheid en willen oprecht mensen laten inzien dat het leven niet alleen bestaat uit je kapot werken en janken wanneer je thuis bent na je werk.

Wij gunnen het iedereen om overal op de wereld te kunnen verdienen. Laptoppie openklappen op het strand om wat advertenties aan te zetten zodat er weer aankopen worden gedaan in je webshop is toch wel het mooiste wat er is!

Bij de exclusieve trajecten krijgen studenten ook een mindset coach erbij, dit om een student naar het volgend level te tillen, de bedragen die er worden verdiend in onze trajecten zijn voor mensen best bijzonder.

Ons aanbod bestaat uit het volgende:

  • E-learning
  • Traject van een maand
  • Traject van 3 maanden
  • Traject van 6 maanden

Sign up for LinkPizza

or

Start campaign

I also want to work with Influencers. Start campaign
Share