MediaKit: Website Influencer

Influencer: Ayla Zasburg

Ayla Zasburg

#Interieurblogger. #Instaverslaafd #lifestyle

1 reviews

Offered products

  • Link € Login for price
  • Article € Login for price

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
683
Views
41
Domain Authority
509
Trust flow
295
Citation flow
715
TF/CF
Verified

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 83%
Belgium - 8%
United States - 3%
Germany - 3%
France - 1%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Kopen van een nieuwe eettafel landelijk wonen

a year ago

Kopen van een nieuwe eettafel is niet zomaar iets. Het is best een vrij groot bepalend meubelstuk in huis. Die vaak ook nog eens een beste uitgave is. Vooral als je van landelijk en robuust wonen houd lees dan verder. We bekijken hier klooster eettafel die hier perfect tussen passen. Hier zijn vind je een aantal tips waar je op moet letten bij het kopen van een nieuw eettafel. Je staat op het punt een nieuwe eettafel te kopen maar je ziet even door de bomen het bos niet meer. Lees dan verder en doorloop deze stappen wellicht helpt dit met de keuze te maken. Rond, rechthoekig of ovaal? Rechthoekige eettafel is erg populair maar de ronde of ovale vorm neemt steeds meer toe. Heb je al een specifiek beeld van een tafel om ogen. Hoe deze eruit moet zien. Neem hem in verbeelding. Hoe zit jouw perfecte tafel moment eruit. Is de eettafel rond of soms een rechthoek of heeft hij een ander formaat? Met landelijk wonen kan het allemaal. Hoeveel mensen aan tafel Hoe groot jouw eettafel moet zijn hangt af van diverse factoren. Even nadenken hoeveel mensen er inwonend zijn en hoeveel mensen komen er vaak mee eten. Niet iedereen heeft de luxe om voor meer mensen hun eettafel aan te schaffen maar dit kan je zeker meenemen in de keuze. Ook met je rekening houden met de ruimte erom heen. Al stoelen in bezit voor je eettafel? Vaak vergeten mensen dat er keuzes zijn in verschillende hoogte van eettafels. Maar ook hebben je stoelen armleuningen of juist niet? Passen die aangeschoven onder het tafelblad. Of wil je ook andere aanschaffen? De eettafels in de meeste collecties zijn doorgaans 76 en 79 centimeter. Een tip voor een langer persoon is wat lager zitten fijner dan andersom! Landelijk wonen een klooster eettafel Als je van landelijk wonen houd. Dan heeft een kloostertafel de perfecte uitstraling. Hij is robuust, stoer en landelijk. Het is een mooi stukje ambacht en historie wat je toevoegt aan je inrichting. Je vind de klooster eettafel in diverse uitvoeringen. Het onderstel is fascinerend prachtig van deze tafels. Wat is jouw favoriet?

Het bericht Kopen van een nieuwe eettafel landelijk wonen verscheen eerst op Happy Ayla.

Nisjes in huis tijdloze woontrend

a year ago

Nisjes in huis heb jij en een zwak voor? Deze zijn eigenlijk niet meer weg te denken in de meeste huizen. Je vind ze overal in de badkamer zoals bij ons, of in de woonkamer. Sommige hebben een hele voorzet wand laten plaatsen om nisjes te creëren. Overal nisjes in huis een tijdloze woontend. Klushuis met nisjes ideeën Toen we ons jaren ’30 klushuis kochten, stonden er twee dichtgemetselde kachels in de woonkamer. Toen we gingen kijken of ze nog functioneel konden zijn, stortte de hele bende in en bleek er ook nog eens een lelijke afvoerbuis achter het brakke metselwerk te zitten. Ken je die film The Money Pit over een prachtig huis dat bij het renoveren zo’n beetje volledig instort? Zo voelde dat moment, haha!  Omdat onze verbouwing al best in de papieren liep (er waren nog wat andere gebreken, zie ook mijn blogpost over het kopen van een oud huis), kwam er een budgetoplossing. We stucten de vorm van een schouw om de afvoerbuis en de oude rookkanalen heen. En zo hebben we 2 jaar geleefd totdat meer dringende zaken waren aangepakt.  Nisjes in huis met boekenplank Na 2 jaar ontwierp ik onze huidige schouw met nisjes en boekenplanken. Achteraf kostte het trouwens helemaal niet zoveel om die te (laten) maken. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat! Het leukste aan de nisjes vind ik dat je ze telkens opnieuw kunt stylen.  Als ik deze schouw ooit zat ben, kunnen we ‘m afbreken en bijvoorbeeld alsnog een kachel nemen. De afvoerbuis is binnenkort toch overbodig, omdat we een nieuwe badkamer aan het bouwen zijn op een andere plek in huis dan waar de huidige badkamer (met deze afvoerbuis) zit. Maar ik denk dat de schouw nog wel even blijft! Badkamer nisjes In de badkamer is ook een perfecte plek om nisjes te creëren. Je creëert een hotel chique feeling en handige opberg ruimte in een. Wij kozen ervoor om in de bestaande schouw naar beneden een nis te laten maken. Want immers was dit toch een stuk wat al uitstak in de badkamer en en precies op deze plek geen leidingen zaten of een verdikking van andere kabels. Dus het kwam precies goed uit. We wilde heel graag in de douche zelf een nisje maar onze tegelzetter had ons erop gewezen dat we dan weinig douche ruimte zouden overhouden. Achteraf gezien had het makkelijk gekund! Hadden voet bij stuk moeten houden….. Hier wat leuke ideeën over nisjes dus wil je meer ideeën opdoen over badkamers bekijk deze blog dan eens er zit zeker wat voor je tussen!

Het bericht Nisjes in huis tijdloze woontrend verscheen eerst op Happy Ayla.

Kabouterpad in Corona tijd, lekker erop uit!

a year ago

Een dagje uit wordt op dit moment afgeraden, maar zijn er alternatieven? Wij vinden van wel. Zeker met kleinere kinderen moet je soms even je huis uit. Het strand, het bos en de speeltoestellen in de buurt zijn, als het niet te druk is, ideale oplossingen. Maar met behulp van google, vonden wij eenkabouterpad hier in de buurt en geloof mij, er is er ongetwijfeld ook een bij jou in de buurt! Wat is een kabouterpad? Dit kan per route verschillen. De een wordt onderhouden door Staatsbosbeheer, de ander door vrijwilligers en zelfs door musea. Die bij ons in de buurt ligt in de Emmerdennen en is aangelegd door een vrijwilliger. Zij heeft heel goed nagedacht over de afstand tussen de, te zoeken, paaltjes. Er staan grote houten kabouters onderweg en zelfs met de kinderwagen (we hebben een Joolz Geo 2) is het pad fijn begaanbaar (hoewel er een paar uitdagende hobbels inzitten). Dit pad is dan ook gratis, maar je krijgt dan ook geen kaboutermuts of opdrachten mee. Die mag je als ouder zelf verzinnen. Gelukkig is Thiago , van net 3 jaar, nog dolgelukkig met het rennen van het ene paaltje naar het andere paaltje. Lang leve de zoektocht naar de kabouter. Staatsbosbeheer De kabouterpaden die aangelegd zijn door Staatsbosbeheer hebben een educatief karakter, voor kinderen van 3 tot ongeveer 7 jaar. Dan krijg je een kabouterpakket met bijvoorbeeld een mutsje en opdrachten. (Dit is de aangepaste versie in verband met de corona maatregelen, normaal krijgen de kinderen ook een knapzak en wat lekkers, maar je betaald nu ook minder) Op de website van Staatsbosbeheer kan je zo’n 30 kabouterpaden vinden. Gesloten? Google wel even of het kabouterpad waar jij graag naar toe wil open is. Sommige routes zijn namelijk op het moment gesloten. Deze kaboutertjes hebben helaas door Corona even vrij. Een mooie wandeling door het bos blijft dan ook nog steeds een goede optie. In veel bossen zijn er de afgelopentijd klim- en klauter routes, avonturenpadden en speelplekken aangelegd, die zijn natuurlijk ook zeker de moeite waard. Als je de term speelbos, natuurspeeltuin of natuurspeelplaats Googlet dan kan jeze vinden. Wederom wel even checken of ze nu open zijn.Veel plezier! Wil je meer leuke tips lezen check het account van Shanne!

Het bericht Kabouterpad in Corona tijd, lekker erop uit! verscheen eerst op Happy Ayla.

Social media and content channels by Ayla Zasburg

happy__ayla

Ayla Zasburg Ayla Zasburg Micro-channel
🤳 Story vlogger 🎉 Doet ook maar wat 🌟 Lacht om own jokes 👨‍👩‍👧 Martijn. Ayla & Anna

happyayla.nl

Ayla Zasburg Ayla Zasburg Nano-channel
Ik blog over interieur en mommy. Op Insta zeer actief als story vlogger!
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up