MediaKit of vanmorgen.be

VanMorgen - ViralMag

Het nieuws van morgen... vanmorgen!
vanmorgen.be

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 249
  • Link € 0 - € 249
  • Mention € 0 - € 249
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 249
100k
Views every month
75k
Unique visitors every month
20
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Dave Danckaerts

Dave Danckaerts

Gender

Language

Dutch

Social Media

25 geheimen verstopt in iOS 11.

7 hours ago

Zo’n twee weken geleden werd – naast de peperdure iPhone X – ook het nieuwe besturingssysteem van Apple voorgesteld. iOS 11 heeft niet alleen veel nieuwe snufjes waar je snel van zal houden, maar ook enkele geheime features. Zo’n twee weken geleden werd – naast de peperdure – iPhone X, ook het nieuwe besturingssysteem van Apple voorgesteld. de nieuwe iOS 11 heeft tal van nieuwe features die het de moeite waard maken om over te stappen. Denk maar aan een revolutionair nieuw toetsenbord voor iPad, een nieuw bedieningspaneel, QR-ondersteuning voor de camera, … Geen wonder dat het nieuwe besturingssysteem het uiterste

Waarom je best nog even wacht om iOS 11 te installeren!

8 hours ago

Een goeie twee weken geleden werd de nieuwe iPhone X voorgesteld. Zoals gewoonlijk betekende dat ook een nieuwe update het besturingssysteem voor iPhone. Alleen blijkt daar vanalles mis mee te zijn.  Iets meer dan twee weken geleden werd de nieuwe iPhone X voorgesteld. Dat liep echter niet van een leien dakje: bij de voorstelling liet het toestel het al meteen afweten. Niet meteen goede reclame voor een telefoon van 1.159 EUR! Gelukkig was er een kleine troostprijs voor de Apple-fans die die prijs wat te hoog vonden: samen met de nieuwe iPhone werd ook een nieuwe versie van het besturingssysteem voorgesteld:

Deze optische illusie doet auto’s vertragen

1 day ago

In IJsland hebben ze zo hun eigen manier om hardrijders te doen vertragen! Stel je voor dat dit ineens voor je opdoemt, wat doe je dan? Als je nadert, worden de blokken groter. Dit lijkt ons dan weer genoeg om uit te wijken naar het zebrapad, waar de voetgangers dus zijn.  

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
vanmorgen.be
MediaKit: VanMorgen - ViralMag
100k
100,000
75k
75,000
675
https://www.facebook.com/vanmorgenbe
486
https://twitter.com/vanmorgenbe
0 € 0 - € 249
Share