MediaKit

by NOMADS

by NOMADS

by NOMADS is het reisblog voor de (toekomstige) wereldreiziger geleid door twee digital nomads: Kay & Esther. Door onze liefde voor reizen, natuur, hiken, kamperen en reiservaringen te delen willen we jou inspireren om de wereld te ontdekken. Of dat nou met een backpack of camper is: wij helpen jou!

Offered products

  • Post € Login for price
  • Review € Login for price
  • Giveaway € Login for price

Statistics

25k - 50k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
770
Views
Measured in the previous month
344
Domain Authority
664
Trust flow
281
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 82%
Belgium - 13%
France - 1%
Germany - 1%
United States - 1%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

REISFOTOGRAFIE: VOORKOM MEEST GEMAAKTE FOUTEN

a week ago

TIPS OM JOUW REISFOTOGRAFIE NAAR EEN HOGER NIVEAU TE TILLEN ‘Hoe maken jullie zulke prachtige reisfoto’s? Welke camera gebruiken jullie? Hebben jullie een cursus reisfotografie gevolgd?’ Steeds vaker ontvangen we dergelijke vragen via ons Instagram account. Een compliment want we hebben nooit een cursus reisfotografie gevolgd. Onze liefde voor reisfotografie is ontstaan tijdens onze wereldreis […]

Het bericht REISFOTOGRAFIE: VOORKOM MEEST GEMAAKTE FOUTEN verscheen eerst op by NOMADS | Het reisblog voor vanlife, campers bouwen en roadtrips!.

15X MUST-HAVE KAMPEERARTIKELEN VOOR CAMPERAARS

2 weeks ago

Ik ga op campervakantie en neem mee… Het liefst zo min mogelijk! Want de ruimte in een camper is doorgaans beperkt. Daarnaast wil je voorkomen dat de camper meer dan 3500 kg weegt. Anders heb je een groot (C1) rijbewijs nodig om erin te mogen rijden. Wij nemen daarom het minimale aan kleding en schoenen […]

Het bericht 15X MUST-HAVE KAMPEERARTIKELEN VOOR CAMPERAARS verscheen eerst op by NOMADS | Het reisblog voor vanlife, campers bouwen en roadtrips!.

LPG CAMPER: GASINSTALLATIE OM TE KOKEN

3 weeks ago

HOE INSTALLEER JE LPG IN DE CAMPER OM TE KUNNEN KOKEN? LPG in de camper: steeds meer mensen kiezen ervoor. En dat is ook niet zo gek: het is namelijk in vrijwel heel Europa goed verkrijgbaar. En vergeleken met propaan is het een goedkope gassoort. En dat is dus ideaal als jij met de camper […]

Het bericht LPG CAMPER: GASINSTALLATIE OM TE KOKEN verscheen eerst op by NOMADS | Het reisblog voor vanlife, campers bouwen en roadtrips!.

Channels by by NOMADS

bynomads.nl

by NOMADS by NOMADS 25k - 50k
Een reisblog voor de toekomstige & avontuurlijke wereldreiziger.

bynomads.nl

by NOMADS by NOMADS 10k - 25k
Avontuurlijk reiskoppel dat sinds 2018 als digital nomads rond de wereld reist!
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions