MediaKit: Website Influencer

Influencer: Evy

Evy

Ik ben Evy, en ik ben 23 jaar oud. In mijn vrije tijd wil ik ontsnappen aan de studie, en houd ik me graag bezig met beauty en lifestyle. Ik geloof dat je voor ultieme beauty goed voor je lichaam moet zorgen met sporten en goede skincare, en make-up is de glitterige "cherry on the cake".

2 reviews

Offered products

  • Post € Login for price
  • Giveaway € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
711
Views
870
Domain Authority
925
Trust flow
950
Citation flow
671
TF/CF
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Ik begin aan de Curly Girl methode (CG-methode #1)

8 months ago

Mijn haar is altijd een ‘dingetje’ geweest. Sinds ik me kan herinneren, is het mega pluizig geweest, en het was altijd een hel om mijn haren te kammen. Ik schaamde me vaak kapot; totdat ik ergens in mijn puberteit mijn haren zo plat mogelijk probeerde te drogen. Weg pluis; maar ook weg krul… Ik wist … Lees verder Ik begin aan de Curly Girl methode (CG-methode #1)

The post Ik begin aan de Curly Girl methode (CG-methode #1) appeared first on That Kind of Vibe.

Review Clinique superdefense SPF 40 dagcrème

9 months ago

Mijn verjaardag zit er bijna aan te komen. Ik word in februari alweer 24 jaar oud… Mijn ‘veertiende’ leek nog zo kort geleden. Waar blijft de tijd? Op het internet lees ik nu continue horrorverhalen, over hoe het vanaf je 25ste alleen maar downhill gaat met je lichaam en huid. Een beetje uit angst, en … Lees verder Review Clinique superdefense SPF 40 dagcrème

The post Review Clinique superdefense SPF 40 dagcrème appeared first on That Kind of Vibe.

Mijn ervaring met Plant Rebelz

9 months ago

Als je mijn Instagram account volgt, is het je misschien wel opgevallen dat ik dol ben op planten en stekjes! Ik heb pannenkoekenplanten, een hangplant stekje, een succulent stekje, een cactus, ga maar door… Het enige wat miste was een grote opvallende huiskamerplant. Ik was daarom dolblij toen Plant Rebelz mij contactte voor een samenwerking! … Lees verder Mijn ervaring met Plant Rebelz

The post Mijn ervaring met Plant Rebelz appeared first on That Kind of Vibe.

Social media and content channels by Evy

thatkindofvibe.nl

Evy Evy 1k - 10k
Beauty & lifestyle blog van een studentje met 1000 hobby's
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up