MediaKit: Website influencer

Influencer: Evy

Evy

Ik ben Evy, en ik ben 23 jaar oud. In mijn vrije tijd wil ik ontsnappen aan de studie, en houd ik me graag bezig met beauty en lifestyle. Ik geloof dat je voor ultieme beauty goed voor je lichaam moet zorgen met sporten en goede skincare, en make-up is de glitterige "cherry on the cake".

Offered products

  • Post € Login for price
  • Giveaway € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
868
Views
682
Domain Authority
548
Trust flow
87
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Review Clinique superdefense SPF 40 dagcrème

a week ago

Mijn verjaardag zit er bijna aan te komen. Ik word in februari alweer 24 jaar oud… Mijn ‘veertiende’ leek nog zo kort geleden. Waar blijft de tijd? Op het internet lees ik nu continue horrorverhalen, over hoe het vanaf je 25ste alleen maar downhill gaat met je lichaam en huid. Een beetje uit angst, en … Lees verder Review Clinique superdefense SPF 40 dagcrème

The post Review Clinique superdefense SPF 40 dagcrème appeared first on That Kind of Vibe.

Mijn ervaring met Plant Rebelz

2 weeks ago

Als je mijn Instagram account volgt, is het je misschien wel opgevallen dat ik dol ben op planten en stekjes! Ik heb pannenkoekenplanten, een hangplant stekje, een succulent stekje, een cactus, ga maar door… Het enige wat miste was een grote opvallende huiskamerplant. Ik was daarom dolblij toen Plant Rebelz mij contactte voor een samenwerking! … Lees verder Mijn ervaring met Plant Rebelz

The post Mijn ervaring met Plant Rebelz appeared first on That Kind of Vibe.

Review Satin Pillow: werkt dit schoonheidsslaapje?

4 weeks ago

Even geleden ontving ik een Satin Pillow kussensloop van Satin-Pillow.nl. Deze satijnen kussensloop zou vele voordelen hebben voor huid en haar. Is dat wel echt zo? Kan je -letterlijk- een schoonheidsslaapje doen met dit product? Ik heb dat uitgebreid getest voor jullie! Hier geef ik mijn ervaring met de satijnen kussensloop, en geef ik jullie … Lees verder Review Satin Pillow: werkt dit schoonheidsslaapje?

The post Review Satin Pillow: werkt dit schoonheidsslaapje? appeared first on That Kind of Vibe.

Social media and content channels by Evy

thatkindofvibe.nl

Evy Evy 1k - 10k
Beauty & lifestyle blog van een studentje met 1000 hobby's
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions