MediaKit

Evy van Weelden

Evy van Weelden

Ik ben Evy, 23 jaar oud, en ik studeer bijna af van de UU. In mijn vrije tijd wil ik ontsnappen aan de studie, en houd ik me graag bezig met beauty. Ik geloof dat je voor ultieme beauty goed voor je lichaam moet zorgen met sporten en goede skincare, en make-up is de glitterige "cherry on the cake".

Offered products

  • Post € Login for price
  • Giveaway € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
405
Views
Measured in the previous month
221
Domain Authority
895
Trust flow
214
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 87%
Belgium - 9%
United Arab Emirates - 2%
France - 0%
Estonia - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Hoe belangrijk is een make-up primer?

a month ago

Meestal wanneer het aanbrengen van foundation niet helemaal lekker gaat en je tips zoekt, krijg je de vraag onder je neus geschoven: “Gebruik je een primer?”. Een make-up primer kan veel voordelen brengen, zoals langere houdbaarheid of meer verzorging. Maar hoe belangrijk is een make-up primer eigenlijk in je beauty routine? Wat is een make-up primer? Een primer is een gezichtsproduct dat je aanbrengt voor je make-up, zodat je een mooie egale basis kan creëren. De meeste make-up primers hebben een matterende en/of verzorgende werking voor je huid. Sommige primers bevatten ook zonbescherming. Over het algemeen zorgen primers ervoor dat…Continue reading Hoe belangrijk is een make-up primer?

The post Hoe belangrijk is een make-up primer? appeared first on That Kind of Vibe.

Skincare tegen zonbeschadiging

a month ago

Wow, de afgelopen dagen was het weer ineens intens warm. Erg begrijpelijk als je dan zonbeschadiging hebt opgelopen in je gezicht. Misschien wist je het al, maar je huid hoeft niet per se rood te zijn als teken van zonneschade. Wellicht is je huid droog, schilferig, geïrriteerd, trekkerig of oneven geworden. Hier geef ik je een aantal tips zodat je huid zich optimaal kan herstellen. Skincare tegen zonneschade Te lang in de zon gezeten (met of zonder bescherming) en het resultaat is een slechtere huid… Om het te ‘fixen’ heeft je huid nu extra voeding en bescherming nodig. Dit is…Continue reading Skincare tegen zonbeschadiging

The post Skincare tegen zonbeschadiging appeared first on That Kind of Vibe.

10 make-up tips voor beginners

a month ago

Goedemorgen! Na een kleine vakantie in het binnenland ben ik weer terug online. Ik heb mijn make-up maar weinig aangeraakt tijdens mijn vakantie, en dat bracht me aan het denken over make-up op een meer ‘basislevel’. Waar liep ik bijvoorbeeld tegenaan toen ik net begon? Ik besloot op dat moment een aantal make-up tips met jullie te delen die geschikt zijn voor beginners. Make-up tips voor beginners Ik heb de 10 tips hieronder op een rijtje gezet. Voor mij zijn de tips erg belangrijk voor het creëren voor een goede basis én finish, en voor het vinden van de juiste…Continue reading 10 make-up tips voor beginners

The post 10 make-up tips voor beginners appeared first on That Kind of Vibe.

Channels by Evy van Weelden

thatkindofvibe.nl

Evy van Weelden Evy van Weelden 0 - 5k
Beauty & lifestyle blog van een studentje met 1000 hobby's
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions