MediaKit

Monica Lee

Monica Lee

Forever 39 is in 2015 opgericht door Monica Lee. Het is een toonaangevende blog waar elke week 3 nieuwe artikelen verschijnen op het gebied van anti-aging, beauty, travel, mind en lifestyle. De doelgroep zijn Nederlandse en Vlaamse dames die van de goede en mooie dingen van het leven houden.

Offered products

  • Post € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

5k - 10k
Reach
(unique visitors)
247
Views
105
Domain Authority
134
Trust flow
773
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

HOE KUN JE HUIDVEROUDERING VERTRAGEN?

a month ago

Ouder worden willen we allemaal. Maar de ongemakken die erbij horen liever niet. En ook al kunnen we veroudering helaas niet stoppen, we kunnen wel degelijk invloed hebben op de conditie van onze huid. Lees in deze special alles over huidveroudering en hoe je dit euvel volgens de Van Rosmalen Kliniek kunt vertragen. Wat is huidveroudering? Huidveroudering is een voortschrijdend, natuurlijk proces dat al begint rond je 25e levensjaar. Vanaf dan maakt het lichaam minder elastine- en collageen vezels aan, waardoor de huid langzaam haar souplesse, onderhuids vet en spiermassa verliest. Daarnaast krimpt het skelet, waardoor we (vooral in het gezicht) zien dat

The post HOE KUN JE HUIDVEROUDERING VERTRAGEN? appeared first on Forever 39.

HUIDVERSTRAKKING MET ULTHERA

a month ago

Wist je dat er inmiddels goede alternatieven zijn voor injectables en plastisch chirurgie als je iets aan een slappere huid wil laten doen? Een van deze oplossingen is de Ulthera behandeling, een methode waarbij gebruik wordt gemaakt van Ultrasound. Ik hield een Q&A met dokter Hannachia van De Ultherakliniek over deze non-invasieve methode. ULTHERA BEHANDELING Botox, fillers, laser, een operatie….. er zijn legio behandelingen als het aankomt op het wegwerken van rimpels en een slapper wordende huid. Nu staan de ontwikkelingen op dit vlak zeker niet stil en kan als serieuze optie ook de Ulthera-behandeling aan dit rijtje worden toegevoegd.

The post HUIDVERSTRAKKING MET ULTHERA appeared first on Forever 39.

OOK LAST VAN PIGMENTVLEKKEN?

a month ago

Ja, ik ben het, Mo van Forever 39 :-). Een paar jaartjes én wat pigmentvlekken geleden. Zoals je op de grote foto ziet, zat ik echt onder de bruine spikkels. Ontstaan door te veel zon en jeugdpuistjes. Een wereld van verschil met mijn huidje van tegenwoordig, kijk maar naar deze (make-up & filter loze) foto. Met grote dank aan de huidtherapeuten van de Van Rosmalen Kliniek, want daar wisten ze wel raad met mijn ontsierende gezichtsvlekjes. Omdat ik weet dat er meer dames zijn die zich storen aan hun pigmentvlekken, heb ik de Van Rosmalen kliniek gevraagd om hier een

The post OOK LAST VAN PIGMENTVLEKKEN? appeared first on Forever 39.

Channels by Monica Lee

forever39

Monica Lee Monica Lee 10k - 25k
Content creator beauty/ anti aging/ lifestyle Based at the Côte d'Azur www.forever39.nl

forever39.nl

Monica Lee Monica Lee 5k - 10k
Op Forever 39 verschijnen blogs over beauty, anti-aging, reizen en persoonlijke groei.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions