MediaKit

Monica Lee

Monica Lee

Forever 39 is in 2015 opgericht door Monica Lee. Het is een toonaangevende blog waar elke week 3 nieuwe artikelen verschijnen op het gebied van anti-aging, beauty, travel, mind en lifestyle. De doelgroep zijn Nederlandse en Vlaamse dames die van de goede en mooie dingen van het leven houden.

Offered products

  • Post € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

5k - 10k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
903
Views
Measured in the previous month
897
Domain Authority
722
Trust flow
388
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 86%
Belgium - 11%
France - 1%
Germany - 0%
Spain - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

RIMPELS OP JE DECOLLETE VERMINDEREN?

a week ago

Veel vrouwen krijgen er met het ouder worden last van: verticale lijntjes en rimpels in het decolleté. Ben je nog piepjong? Dan verdwijnen de lijntjes die je ’s ochtends bij het opstaan ziet nog vanzelf. Helaas is de oudere huid wat slapper en minder elastisch. Daardoor trekken rimpeltjes niet meer zo makkelijk weg. Toch is het decolleté voor velen van ons stiefkind van het dagelijks beauty ritueel. We besteden er vaak te weinig aandacht aan. En dat is jammer want de huid is juist in dit gebied extra kwetsbaar en veroudert sneller. Maar kunnen we rimpeltjes in het decolleté voorkomen?

The post RIMPELS OP JE DECOLLETE VERMINDEREN? appeared first on Forever 39.

UITETEN IN SAINT-TROPEZ

4 weeks ago

Al een tijdje woon ik op het schiereiland van Saint-Tropez en ik ken daar dan ook inmiddels goed mijn weg, ook op culinair gebied. Qua restaurants kun je er eigenlijk alle kanten op: van authentiek Frans tot internationaal en van eenvoudig tot groots en meeslepend. Lees snel even verder voor mijn selectie. L’Opera Heb je zin in een echte ‘over de top’ tent vol spektakel en vermaak? Dan ben je hier aan het goede adres. Met uitzicht op de haven van Saint-Tropez kan je alles goed in de gaten houden en je te goed doen aan internationale gerechten zoals sushi

The post UITETEN IN SAINT-TROPEZ appeared first on Forever 39.

TIPS OM GROVE PORIËN TE VERKLEINEN

a month ago

Natuurlijk zijn er ergere dingen in de wereld, maar van grove poriën worden wij niet echt blij. Een fijne huidstructuur draagt nu eenmaal bij aan een jeugdige en vooral frisse uitstraling. Kortom, wil jij je poriën verkleinen? Lees dan onderstaand artikel want er is met relatief eenvoudige ingrepen iets aan te doen! Door de juiste combinatie van skin care en behandelingen bij de huidtherapeut word ook jij weer de mooiste versie van jezelf. Wat zijn poriën? Poriën zijn openingen van kliertjes die talg (wat beschermt tegen bacteriën en schimmels) en vocht afscheiden om onze huid soepel te houden. Meestal zijn

The post TIPS OM GROVE PORIËN TE VERKLEINEN appeared first on Forever 39.

Channels by Monica Lee

forever39

Monica Lee Monica Lee 10k - 25k
Content creator beauty/ anti aging/ lifestyle Based at the Côte d'Azur www.forever39.nl

forever39.nl

Monica Lee Monica Lee 5k - 10k
Op Forever 39 verschijnen blogs over beauty, anti-aging, reizen en persoonlijke groei.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions