MediaKit | Influencer

Aileen Out

Aileen Out

2 reviews

10k - 50k

Prettybusiness is de enige blog in Nederland dat zich focust op zakelijke mode, uiterlijke verzorging en werkkleding voor dames én heren. Met de artikelen wil ik mijn lezers inspireren, informeren of adviseren op gebied van een professionele uitstraling op het werk.

Collab
Successful LinkPizza collaborations: 11
prettybusiness.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
425
Views
838
prettybusiness.nl
Prettybusiness is de enige blog in Nederland dat zich focust op zakelijke mode, werkkleding en uiterlijke verzorging voor professionals. Dinsdag, donderdag en zondag komt er rond 19.00 een artikel online waarin ik laat zien hoe je een zakelijke uitstraling kunt creëren, behouden en op welke manier je jouw persoonlijke stijl kunt professionaliseren. Let op: de grootste Prettybusiness fans begeven zich op LinkedIn.
Collab
Unique Visitors
702
Views
909
Verified
794
Domain Authority
862
Trust flow
561
Citation flow
350
TF/CF
23

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Fins modemerk maakt nieuwe collectie van afgedankte werkkleding McDonald’s

2 days ago

Oude werkkleding wordt steeds vaker gerecycled en verwerkt in nieuwe kleding. Maar wat doe je met afgedankte werkkleding die kwalitatief nog goed is? Het Finse modemerk VAIN heeft daarvoor een oplossing bedacht. Zij maken een nieuwe collectie van … lees verder

Het bericht Fins modemerk maakt nieuwe collectie van afgedankte werkkleding McDonald’s verscheen eerst op Prettybusiness.

Onderzoek toont aan welke uniformen vrouwen het meest aantrekkelijk vinden

5 days ago

Sinds er uniformen bestaan zorgen ze al voor nieuwsgierige blikken. En niet alleen omdat de dragers een bepaalde functie hebben. Veel mensen vinden iemand in een uniform namelijk sexy. Maar welke uniformen vinden vrouwen eigenlijk het aantrekkelijkst bij … lees verder

Het bericht Onderzoek toont aan welke uniformen vrouwen het meest aantrekkelijk vinden verscheen eerst op Prettybusiness.

Verwarmde werkkleding met accu is de oplossing voor echte koukleumen (incl. winactie)

a week ago

Thermokleding is fijn wanneer je moet werken en het koud hebt. Maar voor de échte koukleumen is er nu verwarmde werkkleding met accu. Een jas, vest of trui die je een werkdag lang warm houdt met verwarmingselementen. Dat … lees verder

Het bericht Verwarmde werkkleding met accu is de oplossing voor echte koukleumen (incl. winactie) verscheen eerst op Prettybusiness.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit