MediaKit | Influencer

Anne van de Beek

Anne van de Beek

1 reviews

10k - 50k

Ik ben 31 en ik werk vanuit Utrecht. Ik ben mijn bedrijf A-typist gestart vanuit een uitkering en ik wil laten zien dat mensen met een beperking ook kunnen werken als ze de kans krijgen om het op een passende manier te doen. Ik schrijf zorgvuldig en gedetailleerd.

Collab
a-typist.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
20
Views
837
Domain Authority
906
a-typist.nl
Op mijn website a-typist.nl verschijnen blogs met betrekking tot het leven met een autismespectrumstoornis. Speciale aandacht is er voor de diversiteit binnen het spectrum, zoals vrouwen met autisme, lhbt-ers met autisme, en mensen die naast autisme nog een andere handicap of ziekte hebben.
Collab
Unique Visitors
363
Views
406
Verified
76
Domain Authority
566
Trust flow
728
Citation flow
595
TF/CF
227

Demografie volgers

Gender

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Recensie: Gedurfde vragen door Sam Peeters

a year ago

Onlangs kwam het boek Gedurfde vragen: De antwoorden die je nog niet eerder kreeg over autisme uit. Sam Peeters beantwoordt in dit boek vragen die hij de afgelopen jaren kreeg over autisme. Bijvoorbeeld bij cursussen of gastlessen die hij geeft, op zijn blog, of via social media. Daarbij schuwt hij de bizarre of ongepaste vragen ... Meer lezen Recensie: Gedurfde vragen door Sam Peeters

Het bericht Recensie: Gedurfde vragen door Sam Peeters verscheen eerst op A-typist.

Verzwaringsdeken aanschaffen: waar moet je op letten?

a year ago

Sinds een half jaar heb ik een verzwaringsdeken. Als ik er iets over schrijf op Twitter krijg ik vaak vragen: wat een verzwaringsdeken doet, hoe je weet wat de juiste is, waar je een betaalbare kunt kopen, enzovoort. Ik wil daar in dit artikel antwoord op geven, maar ik wil daarbij wel de kanttekening plaatsen ... Meer lezen Verzwaringsdeken aanschaffen: waar moet je op letten?

Het bericht Verzwaringsdeken aanschaffen: waar moet je op letten? verscheen eerst op A-typist.

Waar kun je een verzwaringsdeken kopen? Lijstje met aanbieders

a year ago

In dit artikel lees je waar je op moet letten voor je een verzwaringsdeken gaat aanschaffen. Online warenhuizen Grote online warenhuizen verkopen vaak meerdere soorten en merken verzwaarde dekens. Je kunt kiezen uit het bestaande aanbod, waardoor persoonlijke aanpassingen meestal niet mogelijk zijn. Bol.comPrijsindicatie: 50-300 euro AliExpressPrijsindicatie: 20-200 euroBijzonderheden: let op btw en invoerkosten die ... Meer lezen Waar kun je een verzwaringsdeken kopen? Lijstje met aanbieders

Het bericht Waar kun je een verzwaringsdeken kopen? Lijstje met aanbieders verscheen eerst op A-typist.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up