Influencer media kit of Aranka Haverkamp

Aranka Haverkamp

Aranka Haverkamp

7 reviews

50k - 150k

byAranka.nl is een website waar ik elke dag mijn persoonlijke artikelen wat betreft beauty, food, travel en lifestyle deel. byAranka.nl heeft een trouwe achterban en een hoog engagement hierdoor. De lezeressen vertrouwen op mijn mening en hebben een vriendinnenband.

Successful LinkPizza collaborations: 35
byaranka.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
784
Views
102
byaranka.nl
Op byAranka.nl vind je allemaal persoonlijk geschreven artikelen die te maken hebben met alles wat de hedendaagse vrouw leuk vind zoals reizen, beauty, fashion, lifestyle, persoonlijke ontwikkeling en meer.
Unique Visitors
653
Views
520
Verified
71
Domain Authority
769
Trust flow
473
Citation flow
290
TF/CF
692

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 78%
Belgium - 8%
Germany - 1%
Spain - 0%
France - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Boerderij vakantie in Zuid-Tirol met Roter Hahn

3 weeks ago

Hoe leuk is het om op vakantie te gaan bij de boer in een prachtige omgeving? Gelukkig kan dit heel gemakkelijk! Via Roter Hahn kun je meer dan 1600 verschillende accommodaties bij de boer boeken en genieten van alles wat het boerenleven te bieden heeft. Knuffel met de koeien, schaapjes, geiten en kippen. Bak samen met de boerin de lekkerste apfelstrudel of laat je verrassen door de lokale specialiteiten. Wandel door de boomgaarden of geniet van een lokaal wijntje. Het kan allemaal op de accommodaties van Roter Hahn in Zuid-Tirol, Italië. Roter Hahn boerderijen in Zuid-Tirol, Italië Roter Hahn biedt gasten een afwisselende tijd in een onbezorgde, vrolijke, gezellige en persoonlijke sfeer. Roter Hahn let daarbij op de volgende punten: De Zuid-Tiroolse landbouw is kleinschalig van opzet. Hierdoor kunnen de boeren steeds moeilijker uitsluitend van het boerenbedrijf leven. Steeds meer boeren zijn door de dalende landbouwprijzen aangewezen op aanvullende inkomsten uit nevenactiviteiten. Het werk op de boerderij en daarbuiten zorgt voor een dubbele belasting van het boerengezin. We streven ernaar de lokale boeren te ondersteunen door hen een extra bron van inkomsten te bieden, waardoor de boerencultuur in Zuid-Tirol behouden blijft. De boerderijen zijn wel anders zoals we ze in […]

The post Boerderij vakantie in Zuid-Tirol met Roter Hahn first appeared on byAranka.nl.

Krijg een zomers gevoel met Søstrene Grene

3 weeks ago

Zonnige dagen vragen om een vernieuwing van het interieur. Breng het hele jaar door een speciale, ontspannen sfeer in huis met de nieuwste producten van Søstrene Grene. Ontdek items in een blauw, wit en zandkleurig kleurenpalet en kies voor kussens en servies die uitnodigen tot gezellige zomerse momenten. Søstrene Grene zomercollectie 2023 Ik ben gek op de producten van Søstrene Grene, het is altijd vrolijk, stijlvol en ook nog eens heel goed betaalbaar. De zomercollectie ziet er dan ook weer fantastisch uit. Je kunt allerlei leuke en kleine accessoires kopen voor in de badkamer en woonkamer, maar ook zeker voor buiten. Denk aan mooi servies, een picknickmand, handige lampjes of andere accessoires. Wat vinden jullie van de collectie? Alle producten zijn vanaf 20 april te koop bij de Søstrene Grene winkels en online in hun webshop.

The post Krijg een zomers gevoel met Søstrene Grene first appeared on byAranka.nl.

Hoe kom ik van mijn ingegroeide haar af?

4 weeks ago

Ik heb er helaas best vaak last van, een ingegroeide haar. Onder mijn oksels zitten ze wel eens, maar vooral bij mijn bikinilijn. Vaak komen ze uiteindelijk wel weer boven de huid ook, maar soms ook niet. Dan wordt het een grote onderhuidse bult die ook vaak ontsteekt waardoor het een grote puist lijkt. Komt je ingegroeide haar niet door de huid heen? Dan kun je hem op de volgende manier verwijderen. Bron afbeelding: Shutterstock Het verwijderen van een ingegroeide haar kan soms lastig zijn, maar er zijn een paar stappen die je kunt volgen om het probleem aan te pakken: Desinfecteer het gebied Voordat je begint, zorg ervoor dat je je handen grondig wast en het gebied rondom de ingegroeide haar desinfecteert met een mild antisepticum om het risico op infectie te verminderen. Warm kompres op de huid Plaats een warm kompres op het gebied waar de ingegroeide haar zich bevindt. Dit helpt om de poriën te openen en verzacht de huid, waardoor het gemakkelijker wordt om de haar te verwijderen. Gebruik een pincet Zorg ervoor dat je een schone pincet gebruikt. Trek de huid voorzichtig strak en probeer de punt van de ingegroeide haar voorzichtig omhoog te halen. […]

The post Hoe kom ik van mijn ingegroeide haar af? first appeared on byAranka.nl.
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

Start a trial subscription and get free access to our marketplace for 7 days. This gives you insight into the media kits and rates of all our influencers and bloggers. Placing campaigns is not covered by the trial subscription. Would you rather spar with us about the possibilities at LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Edit
Contact

Ask your question directly to Aranka Haverkamp

0/5000