MediaKit | Influencer

Art

Art

50k - 150k

Raadsl is het leukste raadsel en puzzel account van Nederland en Belgë. Het account heeft over de 110.000 volgers en een wekelijkse weergave van 2 miljoen. Een snelgroeiend Instagram account dat populair is onder jongeren.

Collab
raadsl

Statistics for the biggest channel
Followers
857
Interactions
818
Engagement
529
raadsl
Raadsl is het leukste raadsel en puzzel account van Nederland en Belgë. Het account heeft over de 110.000 volgers en een wekelijkse weergave van 2 miljoen. Een snelgroeiend Instagram account dat populair is onder jongeren. Er kan geadverteerd worden door middel van een promotie in de vorm van een raadsel, puzzel of quote! Posts krijgen gemiddeld 140.000 weergaven en hebben een bereik van ruim 85.000. Er wordt weinig reclame geplaatst en de interactie met volgers is erg groot, dit maakt de promotie nog effectiever! Grote internationale bedrijven hebben al met ons samengewerkt.
Collab
Followers
854
Interactions
799
Engagement
688
Posts
500

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up