Influencer media kit of Art

Art

Art

50k - 150k

Raadsl is het leukste raadsel en puzzel account van Nederland en Belgë. Het account heeft over de 110.000 volgers en een wekelijkse weergave van 2 miljoen. Een snelgroeiend Instagram account dat populair is onder jongeren.


raadsl

Statistics for the biggest channel
Followers
336
Interactions
277
Engagement
456
Last updated: 3 years ago
raadsl
Raadsl is het leukste raadsel en puzzel account van Nederland en Belgë. Het account heeft over de 110.000 volgers en een wekelijkse weergave van 2 miljoen. Een snelgroeiend Instagram account dat populair is onder jongeren. Er kan geadverteerd worden door middel van een promotie in de vorm van een raadsel, puzzel of quote! Posts krijgen gemiddeld 140.000 weergaven en hebben een bereik van ruim 85.000. Er wordt weinig reclame geplaatst en de interactie met volgers is erg groot, dit maakt de promotie nog effectiever! Grote internationale bedrijven hebben al met ons samengewerkt.

Prices

Followers
435
Interactions
504
Engagement
350
Posts
626
Last updated: 3 years ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service