Influencer MediaKit of Art

Art

Art

50k - 150k

Raadsl is het leukste raadsel en puzzel account van Nederland en Belgë. Het account heeft over de 110.000 volgers en een wekelijkse weergave van 2 miljoen. Een snelgroeiend Instagram account dat populair is onder jongeren.

raadsl

Statistics for the biggest channel
Followers
917
Interactions
180
Engagement
408
raadsl
Raadsl is het leukste raadsel en puzzel account van Nederland en Belgë. Het account heeft over de 110.000 volgers en een wekelijkse weergave van 2 miljoen. Een snelgroeiend Instagram account dat populair is onder jongeren. Er kan geadverteerd worden door middel van een promotie in de vorm van een raadsel, puzzel of quote! Posts krijgen gemiddeld 140.000 weergaven en hebben een bereik van ruim 85.000. Er wordt weinig reclame geplaatst en de interactie met volgers is erg groot, dit maakt de promotie nog effectiever! Grote internationale bedrijven hebben al met ons samengewerkt.

Prices

Followers
120
Interactions
941
Engagement
178
Posts
744

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Art

0/5000