MediaKit | Influencer

Ayla Körner

Ayla Körner

1k - 10k

Als jij je goed voelt dan straal je dat uit naar anderen om je heen, en zo wordt beetje bij beetje de wereld een stukje leuker. Je goed en tevreden voelen bereik je op veel manieren. Zelfkennis, lekker eten, mooie muziek; het zijn de kleine dingen. Aylovelife inspireert hierin!

Collab
aylovelife.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
64
Views
988
aylovelife.nl
Wanneer jij je goed voelt dan straal je dat uit naar anderen om je heen. Voor je het weet is de wereld een beetje mooier! Om je goed te voelen en tevreden te zijn is het belangrijk dat je jezelf op 1 zet. Zorg goed voor jezelf! Hoe doe je dat? Dat leer je op Aylovelife.nl. Een tipje van de sluier: kijk naar de kleine dingetjes. Tevreden zijn met je werk, zelfkennis om je mentaal goed te voelen en fysiek goed in je vel zitten. Je bereikt het door een goede balans te vinden in je leven. Luister naar mooie muziek, lees goede boeken, eet wat lekkers, wees lief voor je lichaam. Op Aylovelife vind je allerlei tips voor een gebalanceerd en tevreden leven. Of het nu over werk gaat, fysieke gezondheid of gewoon een lekker recept. Aylovelife biedt de inspiratie om je een beter mens te voelen.
Collab
Unique Visitors
971
Views
482
Verified
389
Domain Authority
100
Citation flow
963

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Broodje zuurkool met hummus en tomaat

2 years ago

Zuurkool is echt niet alleen te eten in stamppot. Dit heerlijke broodje zuurkool met hummus en tomaat bewijst dat maar weer eens!

Het bericht Broodje zuurkool met hummus en tomaat verscheen eerst op Aylovelife.

Vier jaar bloggen – hoe staat het ervoor?

2 years ago

Hoe gaat het met bloggen, vier jaar na de start van Aylovelife? Is het nog leuk? En: waarom komen er zo weinig blogs online?!

Het bericht Vier jaar bloggen – hoe staat het ervoor? verscheen eerst op Aylovelife.

Boekrecensie: De meeste mensen deugen

2 years ago

Een beetje laat sloot ik aan bij het feestje dat 'De meeste mensen deugen' heet. Ik arriveerde laat, maar ik ga nooit meer weg. Spoileralert: ik vond het geweldig.

Het bericht Boekrecensie: De meeste mensen deugen verscheen eerst op Aylovelife.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit