MediaKit | Influencer

Bas

Bas

1k - 10k

Ik ben copywriter, nieuwsredacteur en content manager. Daarnaast heb ik ook een aantal eigen informatieve websites op het gebied van eetgewoontes en wintersport.

Collab
eetzaken.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
353
Views
707
eetzaken.nl
Eetgewoontes, recepten, informatie en tips
Collab
Unique Visitors
230
Views
380
Verified
309
Domain Authority
71
Trust flow
409
Citation flow
647
TF/CF
93

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 81%
Belgium - 12%
United States - 1%
Austria - 1%
Germany - 1%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Albert Heijn biedt meer gezonde tussendoortjes aan

a month ago

Albert Heijn gaat meer gezonde tussendoortjes aanbieden. Daarom staat er in de winkel een apart schap voor een gezonder assortiment. Ook bij de kassa’s kun je voortaan meer verantwoorde snacks vinden. Inzetten op gezonde levensstijl Met het bieden van een nieuw assortiment wil Albert Heijn klanten helpen een keuze te maken voor een gezondere levensstijl. In een tijd waarin steeds meer mensen te zwaar zijn, onvoldoende bewegen en ongezonde keuzes maken, wil de supermarkt haar

Het bericht Albert Heijn biedt meer gezonde tussendoortjes aan verscheen eerst op Eetzaken.nl.

RIVM: Spoor jongeren aan om minder vlees te eten

2 months ago

Jongeren moeten minder vlees gaan eten. Dat zegt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Volgens het RIVM kan het aansporen daartoe het best gebeuren bij bepaalde levensgebeurtenissen. Minder vlees eten door uit huis wonen Jongvolwassenen gaan minder vlees eten als ze op zichzelf gaan wonen. 18- tot 35-jarigen stellen dat ze vooral minder vlees zullen eten door de verandering in de sociale omgeving en door meer onafhankelijkheid. Het RIVM deed onderzoek onder 1800 jongvolwassenen.

Het bericht RIVM: Spoor jongeren aan om minder vlees te eten verscheen eerst op Eetzaken.nl.

Bij de ALDI staat de AGF van Nederlandse telers steeds meer centraal

3 months ago

ALDI zet de aardappelen, groenten en fruit van Nederlandse telers steeds meer centraal. Dat doet de keten door de AGF-afdeling een prominente plaats in het begin van de winkel te geven en de voorkeur te geven aan Nederlandse waar. Sinds afgelopen voorjaar loopt de campagne ‘Net Zo’, die zich volledig richt op Nederlandse AGF. Voedsel van eigen bodem Volgens Gys de Jong, Category Manager AGF bij ALDI in Nederland, denkt de Nederlandse consument bij aardappelen,

Het bericht Bij de ALDI staat de AGF van Nederlandse telers steeds meer centraal verscheen eerst op Eetzaken.nl.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit