MediaKit | Influencer

wonenbijchan

wonenbijchan

10k - 50k

Nice to e-meet you!

Ik ben Chantal het gezicht achter de Instagram-feed @wonenbijchan, hier kun je dagelijkse praatjes, interieurfoto's en soms een vleugel mom-life terug vinden. Mijn grootste hobby? Pareltjes van foto's maken!

Lijkt het jou leuk om met mij te samen te werken? Let me know!

Collab
wonenbijchan

Statistics for the biggest channel
Followers
226
Interactions
156
Engagement
454
wonenbijchan
Mijn naam is Chantal, het gezicht achter Wonen Bij Chan. Mijn Instagram-account @wonenbijchan startte in maart 2017 tegelijk met de bouw van ons huis in Leerdam. Ik begon mijn Instagram-account met de gedachten, "dit is leuk voor later". Elke week stond er een foto op met de vorderingen van de bouw van ons huis, ik begon ook de eerste aankopen te delen en met het delen van het 3D ontwerp kwam de meest enthousiaste vragen en kreeg ik steeds meer bereik. Deze uit de hand gelopen hobby is inmiddels mijn eigen bedrijf vol met interieurtips, shoptips, winacties en blogs! Daarnaast ben ik ook nog werkzaam als Travel Agent.
Collab

Prices

Followers
227
Interactions
333
Engagement
594
Posts
695
Verified
724

Demografie volgers

Gender

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit