Influencer media kit of Claudia Van Dongen

Claudia Van Dongen

Claudia Van Dongen

0 - 1k

Ctheworld is het persoonlijk reisblog van Eric en Claudia. We delen tips en verhalen over avontuurlijke, verre bestemmingen. Inmiddels hebben we al meer dan 60 landen bezocht. De wereld zien is ons levensmotto.


ctheworld.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
166
Last updated: 6 days ago
ctheworld.nl
Ctheworld is een persoonlijk reisblog vol inspiratie over verre en avontuurlijke bestemmingen. Altijd op zoek naar nieuwe avonturen. Wij zijn Eric en Claudia. Gek van reizen. Al ruim 15 jaar ontdekken wij samen de wereld. We hebben meer dan 65 landen gezien. Daarover schrijven wij op ons reisblog. Op Ctheworld delen wij onze reistips en -ideeën. We richten ons voornamelijk op verre en bijzondere bestemmingen. We reizen op allerlei manieren. Van backpacken tot georganiseerde privérondreis. Wij houden van ontberingen en avontuur, maar genieten zeker ook van een luxe resort. In onze reisverhalen nemen we lezers met onze pen en beelden mee naar de plekken waar wij zijn geweest. Je vindt op Ctheworld goed geschreven verhalen, met humor, realisme en gevoel voor beleving. Wij streven naar een kwalitatief hoogstaand blog, met mooie foto's en goede teksten.
Unique Visitors
790
Domain Authority
88
Trust flow
803
Citation flow
599
TF/CF
588
Last updated: 6 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 66%
Belgium - 8%
Canada - 4%
Germany - 0%
Australia - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

2 of 3 weken reizen naar Maleisië? Dit zijn de beste ingrediënten!

9 months ago

Denk je aan een paar weken reizen naar Maleisië en ben je bezig met het plannen van een route? Heb je zin in oeroude regenwouden, kleurrijke tempels en sympathieke steden? Maleisië is in alle opzichten een vriendelijk land om rond te reizen: het is veilig, niet te duur en de zon schijnt er graag! Wij… Lees verder »2 of 3 weken reizen naar Maleisië? Dit zijn de beste ingrediënten!

Het bericht 2 of 3 weken reizen naar Maleisië? Dit zijn de beste ingrediënten! verscheen eerst op Ctheworld.

Wandelen in de Pyreneeën: Muralla China de Finestres

10 months ago

De Pyreneeën vormen een onvoorstelbare wandel-hemel. Het gebergte op de grens van Frankrijk en Spanje strekt zich uit van de Atlantische Oceaan tot de Middellandse Zee en kent pieken tot 3400 meter. Het is mogelijk om de Pyreneeën van kust tot kust te doorkruisen: een fantastisch wandelavontuur voor de geoefende wandelaar. Niet zo geoefend? Geen… Lees verder »Wandelen in de Pyreneeën: Muralla China de Finestres

Het bericht Wandelen in de Pyreneeën: Muralla China de Finestres verscheen eerst op Ctheworld.

Kamperen in Normandië en de Pyreneeën: top of flop?

11 months ago

(REISVERHAAL) We hebben een strak plan de campagne gemaakt: via Normandië rijden we naar de Pyreneeën. In het hoogseizoen is het druk in Frankrijk, daarom heeft Eric alle campings vooraf geboekt. Hij neemt liever het zekere voor het onzekere. We gaan drie weken kamperen in Normandië en de Pyreneeën met onze nieuwe daktent. Krijtrotsen, landingstranden,… Lees verder »Kamperen in Normandië en de Pyreneeën: top of flop?

Het bericht Kamperen in Normandië en de Pyreneeën: top of flop? verscheen eerst op Ctheworld.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service