Influencer media kit of Claudia Van Dongen

Claudia Van Dongen

Claudia Van Dongen

0 - 1k

Ctheworld is het persoonlijk reisblog van Eric en Claudia. We delen tips en verhalen over avontuurlijke, verre bestemmingen. Inmiddels hebben we al meer dan 60 landen bezocht. De wereld zien is ons levensmotto.


ctheworld.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
33
ctheworld.nl
Ctheworld is een persoonlijk reisblog vol inspiratie over verre en avontuurlijke bestemmingen. Altijd op zoek naar nieuwe avonturen. Wij zijn Eric en Claudia. Gek van reizen. Al ruim 15 jaar ontdekken wij samen de wereld. We hebben meer dan 65 landen gezien. Daarover schrijven wij op ons reisblog. Op Ctheworld delen wij onze reistips en -ideeën. We richten ons voornamelijk op verre en bijzondere bestemmingen. We reizen op allerlei manieren. Van backpacken tot georganiseerde privérondreis. Wij houden van ontberingen en avontuur, maar genieten zeker ook van een luxe resort. In onze reisverhalen nemen we lezers met onze pen en beelden mee naar de plekken waar wij zijn geweest. Je vindt op Ctheworld goed geschreven verhalen, met humor, realisme en gevoel voor beleving. Wij streven naar een kwalitatief hoogstaand blog, met mooie foto's en goede teksten.
Unique Visitors
56
Verified
736
Domain Authority
153
Trust flow
127
Citation flow
177
TF/CF
6

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 66%
Belgium - 8%
Canada - 4%
Germany - 0%
Australia - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Wandelen in de Pyreneeën: Muralla China de Finestres

2 weeks ago

De Pyreneeën vormen een onvoorstelbare wandel-hemel. Het gebergte op de grens van Frankrijk en Spanje strekt zich uit van de Atlantische Oceaan tot de Middellandse Zee en kent pieken tot 3400 meter. Het is mogelijk om de Pyreneeën van kust tot kust te doorkruisen: een fantastisch wandelavontuur voor de geoefende wandelaar. Niet zo geoefend? Geen… Lees verder »Wandelen in de Pyreneeën: Muralla China de Finestres

Het bericht Wandelen in de Pyreneeën: Muralla China de Finestres verscheen eerst op Ctheworld.

Kamperen in Normandië en de Pyreneeën: top of flop?

a month ago

(REISVERHAAL) We hebben een strak plan de campagne gemaakt: via Normandië rijden we naar de Pyreneeën. In het hoogseizoen is het druk in Frankrijk, daarom heeft Eric alle campings vooraf geboekt. Hij neemt liever het zekere voor het onzekere. We gaan drie weken kamperen in Normandië en de Pyreneeën met onze nieuwe daktent. Krijtrotsen, landingstranden,… Lees verder »Kamperen in Normandië en de Pyreneeën: top of flop?

Het bericht Kamperen in Normandië en de Pyreneeën: top of flop? verscheen eerst op Ctheworld.

Hoe voelt thuiskomen na een wereldreis?

2 months ago

(REISVERHAAL) De laatste bestemming van onze wereldreis is Nederland. Het Brabantse dorp Dongen om precies te zijn, de plek waar wij zijn geworteld. We bereiden onze thuiskomt voor, zoals we iedere bestemming hebben voorbereid: vervoer en overnachtingen zijn geregeld. Andere praktische zaken – zoals abonnementen en verzekeringen – pakken we later op. We hebben een… Lees verder »Hoe voelt thuiskomen na een wereldreis?

Het bericht Hoe voelt thuiskomen na een wereldreis? verscheen eerst op Ctheworld.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service