Influencer media kit of Claudia Van Dongen

Claudia Van Dongen

Claudia Van Dongen

1k - 10k

Ctheworld is het persoonlijk reisblog van Eric en Claudia. We delen tips en verhalen over avontuurlijke, verre bestemmingen. Inmiddels hebben we al meer dan 60 landen bezocht. De wereld zien is ons levensmotto.

ctheworld.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
143
Views
93
ctheworld.nl
Ctheworld is een persoonlijk reisblog vol inspiratie over verre en avontuurlijke bestemmingen. Altijd op zoek naar nieuwe avonturen. Wij zijn Eric en Claudia. Gek van reizen. Al ruim 15 jaar ontdekken wij samen de wereld. We hebben meer dan 65 landen gezien. Daarover schrijven wij op ons reisblog. Op Ctheworld delen wij onze reistips en -ideeën. We richten ons voornamelijk op verre en bijzondere bestemmingen. We reizen op allerlei manieren. Van backpacken tot georganiseerde privérondreis. Wij houden van ontberingen en avontuur, maar genieten zeker ook van een luxe resort. In onze reisverhalen nemen we lezers met onze pen en beelden mee naar de plekken waar wij zijn geweest. Je vindt op Ctheworld goed geschreven verhalen, met humor, realisme en gevoel voor beleving. Wij streven naar een kwalitatief hoogstaand blog, met mooie foto's en goede teksten.
Unique Visitors
7
Views
243
Verified
984
Domain Authority
913
Trust flow
233
Citation flow
896
TF/CF
562

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 74%
Belgium - 7%
Canada - 0%
Argentina - 0%
Australia - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Rondreizen in de Filipijnen is onbetaalbaar!  

a month ago

(REISVERHAAL) “Als we thuis zijn, wil ik een scooter!” schreeuwt Eric, terwijl palmbomen langs ons zoeven. Op Siargao Island staan er duizenden, zo niet miljoenen. Rondreizen in de Filipijnen is hemels! Zo veel verschillende eilanden om uit te kiezen, zo veel mooie stranden, palmbomen en helder water waar duiken en snorkelen een feest is. Het… Lees verder »Rondreizen in de Filipijnen is onbetaalbaar!  

Het bericht Rondreizen in de Filipijnen is onbetaalbaar!   verscheen eerst op Ctheworld.

Op vakantie in de Filipijnen voor het ultieme eilandleven

2 months ago

(REISVERHAAL) We gaan op vakantie in de Filipijnen! Het lijkt ons de perfecte afsluiting van een wereldreis. Het is vrij gebruikelijk om na een intensieve rondreis nog een paar dagen naar het strand te gaan om uit te rusten. Wat doe je als je 11 maanden heb gereisd? Precies! Een maandje uitrollen. We kunnen geen… Lees verder »Op vakantie in de Filipijnen voor het ultieme eilandleven

Het bericht Op vakantie in de Filipijnen voor het ultieme eilandleven verscheen eerst op Ctheworld.

Een reis door Vietnam is simpelweg altijd te kort!

2 months ago

(REISVERHAAL) Vietnam is voor ons het land van noedels en vriendelijkheid, van betovering en brommers, van oorlog en vergevingsgezindheid. Weinig landen hebben zoveel te bieden als Vietnam! Onze reis door Vietnam begon in het noorden waar ik een hele bijzondere ontmoeting had en de natuur op zijn mooist is. Het brommeravontuur door de bergen van… Lees verder »Een reis door Vietnam is simpelweg altijd te kort!

Het bericht Een reis door Vietnam is simpelweg altijd te kort! verscheen eerst op Ctheworld.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

Start a trial subscription and get free access to our marketplace for 7 days. This gives you insight into the media kits and rates of all our influencers and bloggers. Placing campaigns is not covered by the trial subscription. Would you rather spar with us about the possibilities at LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Edit
Contact

Ask your question directly to Claudia Van Dongen

0/5000