Influencer media kit of Danique Plaatzer

Danique Plaatzer

Danique Plaatzer

0 - 1k

The Wandering Mind is het reisblog van Daan en Danique, die sinds september 2016 voor onbepaalde tijd aan het reizen zijn over de hele wereld.


thewanderingmind.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
679
thewanderingmind.nl
The Wandering Mind is het reisblog van Daan en Danique, een Nederlands stel dat sinds september 2016 voor onbepaalde tijd de wereld over reist. Op The Wandering Mind vertellen we uitgebreid over het reizen, het werken als (digital) nomad en geven we tips voor bestemmingen, accommodaties, budget en bezienswaardigheden.
Unique Visitors
758
Verified
860
Domain Authority
682
Trust flow
281
Citation flow
189
TF/CF
11

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 80%
Belgium - 11%
Indonesia - 2%
Australia - 2%
New Zealand - 2%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

16x handige apps voor digital nomads

4 months ago

Er bestaan meer dan genoeg handige apps voor digital nomads. Natuurlijk heb je de algemene reisapps die iedere reiziger op z’n telefoon wilt hebben. Maar er bestaan ook apps die specifiek het leven van een digital nomad eenvoudiger maken. Denk aan apps om werkplekken te vinden of om het ondernemen on the road een stuk …

16x handige apps voor digital nomads Lees verder >

Het bericht 16x handige apps voor digital nomads verscheen eerst op The Wandering Mind.

25 digital nomad-beroepen: werk en verdien je geld overal ter wereld!

5 months ago

Benieuwd welke digital nomad-beroepen er bestaan? Dat zijn er misschien wel meer dan je denkt! Digital nomad-beroepen zijn eigenlijk gewoon bekende beroepen, maar dan zo ingericht dat je ze overal te wereld kunt uitoefenen. En dit betekent dus dat je kunt werken waar en wanneer je maar wilt. Met een digital nomad-beroep sla jij bijvoorbeeld …

25 digital nomad-beroepen: werk en verdien je geld overal ter wereld! Lees verder >

Het bericht 25 digital nomad-beroepen: werk en verdien je geld overal ter wereld! verscheen eerst op The Wandering Mind.

Het verschil tussen remote werken en online ondernemen + de voor- en nadelen

5 months ago

Als je op zoek gaat naar manieren om locatie-onafhankelijk te werken, heb je eigenlijk twee mogelijkheden. Je kunt remote werken in loondienst, maar er ook voor kiezen om online te ondernemen. Beide termen worden vaak door elkaar heen gebruikt, maar betekenen toch echt iets anders! Ik leg het verschil tussen remote werken en online ondernemen …

Het verschil tussen remote werken en online ondernemen + de voor- en nadelen Lees verder >

Het bericht Het verschil tussen remote werken en online ondernemen + de voor- en nadelen verscheen eerst op The Wandering Mind.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service