MediaKit | Influencer

Danique Plaatzer

Danique Plaatzer

1k - 10k

The Wandering Mind is het reisblog van Daan en Danique, die sinds september 2016 voor onbepaalde tijd aan het reizen zijn over de hele wereld.

Collab
thewanderingmind.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
2
Views
115
Domain Authority
693
thewanderingmind.nl
The Wandering Mind is het reisblog van Daan en Danique, een Nederlands stel dat sinds september 2016 voor onbepaalde tijd de wereld over reist. Op The Wandering Mind vertellen we uitgebreid over het reizen, het werken als (digital) nomad en geven we tips voor bestemmingen, accommodaties, budget en bezienswaardigheden.
Collab
Unique Visitors
398
Views
572
Verified
782
Domain Authority
958
Trust flow
181
Citation flow
968
TF/CF
786

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Heerlijk warm de winter door met Sorel snowboots voor dames

a year ago

Als ik ergens een gruwelijke hekel aan heb, dan zijn het koude voeten. In de winter loop ik dan ook graag met fleece panty’s en dikke sokken rond, en daar komen nu ook Sorel snowboots bij. Afgelopen week testte ik deze bruine Sorel snowboots voor dames. Helaas hoeven we in Nederland niet echt meer rekening …

Heerlijk warm de winter door met Sorel snowboots voor dames Lees verder >

Het bericht Heerlijk warm de winter door met Sorel snowboots voor dames verscheen eerst op The Wandering Mind.

Warme wintersportkleding van Protest collectie 2020/2021 (+ 10% korting)

a year ago

In Finland zijn sinds kort de eerste skipistes alweer opengegaan. En het skiseizoen in de rest van Europa komt er ook snel aan. Tijd dus om weer lekker warme wintersportkleding te scoren! Sports- en streetwearmerk Protest heeft onlangs de wintercollectie voor het seizoen 2020/2021 gelanceerd en het fijne daarvan is: zelfs als je niet op …

Warme wintersportkleding van Protest collectie 2020/2021 (+ 10% korting) Lees verder >

Het bericht Warme wintersportkleding van Protest collectie 2020/2021 (+ 10% korting) verscheen eerst op The Wandering Mind.

Maandoverzicht september 2020: niet meer reizen met twee, maar met drie!

a year ago

September, wat was je een rommelige, maar bijzondere maand! Een maand waarin we een héél grote aankoop deden, maar vooral ontzettend leuk nieuws met de hele wereld mochten delen. Om direct maar met dat leuke nieuws in huis te vallen: ik ben zwanger! Dat betekent dat ons leven drastisch gaat veranderen – en ook de …

Maandoverzicht september 2020: niet meer reizen met twee, maar met drie! Lees verder >

Het bericht Maandoverzicht september 2020: niet meer reizen met twee, maar met drie! verscheen eerst op The Wandering Mind.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up