Influencer MediaKit of Denise Kamphorst

Denise Kamphorst

Denise Kamphorst

1k - 10k

Hi, ik ben Denise Kamphorst en ik ben 18 jaar. Ik ben gek op content maken voor Instagram en het is een van mijn dagelijkse bezigheden, naast een rechtenstudent zijn. Ik plaats voornamelijk over beauty en fashion, maar ook lifestyle trekt me. Ik ben extravert, en sta altijd open voor een gesprek! :)

denisekamphorst

Statistics for the biggest channel
Followers
225
Interactions
135
Engagement
150
denisekamphorst
Hallo, Ik ben Denise Kamphorst en ik ben content creator en micro influencer. Ik plaats verschillende dingen, maar vooral over producten die ik leuk vind. Fashion en Beauty zijn dingen die me vooral bezighouden. Daarnaast plaats ik dingen over mijn leven, dit doe ik vooral in mijn stories op Instagram. Ik ben bijvoorbeeld een student HBO-Rechten en ik deel bijvoorbeeld als ik een tentamen heb of iets anders. Ik kan verschillende soorten content leveren. Denk aan een post, maar ook een Instagram story of een Reels. Ik kan niet wachten om met u te werken!

Prices

Followers
910
Interactions
683
Engagement
195
Posts
742

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Denise Kamphorst

0/5000