Influencer media kit of Denise Kamphorst

Denise Kamphorst

Denise Kamphorst

1k - 10k

Hi, ik ben Denise Kamphorst en ik ben 18 jaar. Ik ben gek op content maken voor Instagram en het is een van mijn dagelijkse bezigheden, naast een rechtenstudent zijn. Ik plaats voornamelijk over beauty en fashion, maar ook lifestyle trekt me. Ik ben sociaal, en sta altijd open voor een gesprek! :)


denisekamphorst

Statistics for the biggest channel
Followers
908
Interactions
229
Engagement
746
Last updated: a day ago
denisekamphorst
Hallo, Ik ben Denise Kamphorst en ik ben content creator en micro influencer. Ik plaats verschillende dingen, maar vooral over producten die ik leuk vind. Fashion en Beauty zijn dingen die me vooral bezighouden. Daarnaast plaats ik dingen over mijn leven, dit doe ik vooral in mijn stories op Instagram. Ik ben bijvoorbeeld een student HBO-Rechten en ik deel bijvoorbeeld als ik een tentamen heb of iets anders. Ik kan verschillende soorten content leveren. Denk aan een post, maar ook een Instagram story of een Reels. Ik kan niet wachten om met u te werken!

Prices

Followers
49
Interactions
600
Engagement
212
Posts
796
Last updated: a day ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service