Influencer media kit of Dionne

Dionne

Dionne

1 reviews

1k - 10k

Op eyeloveprint.com vind je boeken, films/series en allerlei uitprobeersels rondom een gezonde levensstijl. Mijn doel? Het leven voor iedereen wat leuker te maken. Met net dat ene boek, die ene serie of recept / product die je verder helpt in jouw reis.


eyeloveprint

Statistics for the biggest channel
Followers
761
Interactions
748
Engagement
910
Last updated: a week ago
eyeloveprint
eyeloveprint.com is een blog over boeken, films, series, eco lifestyle & design. Ik hou ervan om creatief te zijn met fotografie en wil met mijn instagram en blog het leven voor mensen leuker maken. Met net dat ene boek, die ene serie of recept/product die je verder helpt in jouw reis.
Followers
339
Interactions
85
Engagement
2
Posts
664
Verified
880
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom

Engagement
2 years ago
Een gemixte beleving. Enerzijds omdat we een negatieve review kregen, wat natuurlijk mogelijk is vanuit een persoonlijke beleving, anderzijds natuurlijk niet gewenst, als het doel een marketingcampagne betreft waarin je consumenten wil enthousiasmeren voor jouw product/ dienst. Dan is het de kunst aan de recensent om toch je eerlijke mening te kunnen geven, zonder afbreuk te doen aan het doel van de campagne. De review was feitelijk geschreven, in plaats van een eigen beleving. Na overleg is de review dan ook op een schappelijke manier aangepast, zonder de mening van de recensent tekort te doen, maar wel met de gewenste prikkeling richting de consument. De 2e post, een win-actie, was helemaal prima en positief.
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service