Influencer media kit of Nederlandies en Rotterdammies

Nederlandies en Rotterdammies

Nederlandies en Rotterdammies

10k - 50k

Wij hebben een hart voor Nederland en vertellen graag de verhalen van dit mooie landje. Dit doen we door het (re)posten van de mooiste foto's en hierbij altijd een goed verhaal te vertellen. Rotterdammies specialiseert zich vooral op de mooiste stad Rotterdam en werkt met hetzelfde concept.


rotterdammies

Statistics for the biggest channel
Followers
515
Interactions
836
Engagement
319
Last updated: a week ago
rotterdammies
Hallo jij! Leuk dat je een kijkje neemt bij Rotterdammies. Een instagram account die voor en door Rotterdammers gemaakt is. Rotterdammies richt zich op het vertellen van verhalen over de stad, informatie geven en de mooiste plaatjes van Rotteradam te laten zien. Daarnaast delen wij graag de beste hostpots van Rotterdam voor lekker eten en drinken, maar ook voor activiteiten en festiviteiten. De samenwerkings opties zijn eindeloos, dus stuur vooral een bericht als je meer wilt weten. Rotterdam is een prachtige stad in Nederland met diverse culturen, producten en diensten. Zo is er een groot aanbod van restaurants, cafe's en andere horeca gelegenheden. Ook zijn er diverse activiteiten in de stad zoals theater, bioscoop en andere (muzikaal)optredens. Rotterdam, Zuid-Holland, Producten promoten, diensten promoten, bedrijf promoten, fotografie, reposten, samenwerken, nederland, stads, reels, samen, overleg.
Followers
190
Interactions
305
Engagement
366
Posts
457
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service