MediaKit | Influencer

Esther klok

Esther klok

1k - 10k

Hi allemaal, mijn naam is Esther. Ik vind het leuk om met mijn interieur bezig te zijn. Zo verander ik dagelijks iets thuis en vind ik het leuk om nieuwe items te laten zien aan mijn volgers. Zo kan je mij dagelijks vinden op instagram. Inmiddels ook al trotse oma! Ik kijk uit naar een samenwerking

Collab
esther.klok.67

Statistics for the biggest channel
Followers
429
Interactions
947
Engagement
200
esther.klok.67
Hi allemaal! Mijn instagram gebruik ik voornamelijk om interieur items voorbij te laten komen. Zoals jullie kunnen zien is dit voornamelijk grijs en wit. Daarnaast ben ik erg creatief en ga ik graag aan de slag met leuke kleine projecten om mijn interieur weer een nieuwe draai te geven. Dit deel ik met mijn volgers! Dagelijks ben ik dan ook te vinden op instagram om ideeën te wisselen en mijn foto's te delen. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in mode, voornamelijk schoenen ;). Dit deel ik af en toe ook op mijn kanaal. Hopelijk kan ik via dit kanaal nog leuke ideeën opdoen en kan ik daarnaast iets terug doen en hoop ik op mooie samenwerkingen! Liefs van mij.
Collab
Followers
685
Interactions
613
Engagement
466
Posts
877
Verified
783

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up