Influencer media kit of Esther klok

Esther klok

Esther klok

1k - 10k

Hi allemaal, mijn naam is Esther. Ik vind het leuk om met mijn interieur bezig te zijn. Zo verander ik dagelijks iets thuis en vind ik het leuk om nieuwe items te laten zien aan mijn volgers. Zo kan je mij dagelijks vinden op instagram. Inmiddels ook al trotse oma! Ik kijk uit naar een samenwerking


esther.klok.67

Statistics for the biggest channel
Followers
425
Interactions
568
Engagement
805
Last updated: a week ago
esther.klok.67
Hi allemaal! Mijn instagram gebruik ik voornamelijk om interieur items voorbij te laten komen. Zoals jullie kunnen zien is dit voornamelijk grijs en wit. Daarnaast ben ik erg creatief en ga ik graag aan de slag met leuke kleine projecten om mijn interieur weer een nieuwe draai te geven. Dit deel ik met mijn volgers! Dagelijks ben ik dan ook te vinden op instagram om ideeën te wisselen en mijn foto's te delen. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in mode, voornamelijk schoenen ;). Dit deel ik af en toe ook op mijn kanaal. Hopelijk kan ik via dit kanaal nog leuke ideeën opdoen en kan ik daarnaast iets terug doen en hoop ik op mooie samenwerkingen! Liefs van mij.

Prices

Followers
859
Interactions
472
Engagement
155
Posts
89
Verified
253
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service