Publisher MediaKit of Eva Hendrix

Eva Hendrix

Eva Hendrix

0 - 1k

Innovatieve trends die de wereld verbeteren en jou helpen futureproof te worden

trendsandchanges.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
912
Views
451
trendsandchanges.com
Trends and Changes neemt je dieper mee in de innovatieve ontwikkelingen om ons heen. Consumenten trends die de wereld van nu en de toekomst vormgeven. Onze inzichten kun je benutten voor jezelf of om je merkrelevantie te vergroten en bedrijfsgroei te stimuleren. Mensen en organisaties die vandaag actief bezig zijn met de toekomst maken betere keuzes voor morgen.
Unique Visitors
320
Views
625
Verified
369
Domain Authority
692
Trust flow
234
Citation flow
799
TF/CF
351

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Wat is holistisch leven?

2 months ago

Er is een groeiende groep mensen die hun eigen levensstijl steeds vaker op een holistische manier bekijken. Holistisch leven betekent dat we als menselijk individu niet los staan van onze planeet, maar onderdeel zijn van een ecosysteem. 
In dit systeem zijn we opzoek naar evenwicht op verschillende niveaus. Ook hebben we behoefte aan tools en manieren om balans te vinden (in onze voeding, zorg en wonen bijvoorbeeld). Evenwicht en balans kunnen een positieve bijdrage leveren aan ons eigen leven, aan elkaar en dus de planeet. 
 

Tijdens de wereldwijde lockdowns zijn we gaan ervaren wat echt daadwerkelijk belangrijk voor ons is: schone lucht, zingende vogels, in contact staan met de natuur en een duurzaam leven. We zijn onze planeet gaan herwaarderen. 

Langzamerhand staan we steeds meer stil bij onze rol binnen het gehele ecosysteem. Wat wordt onze erfenis en bijdrage aan de wereld? We verwachten ook van merken en organisaties om ons heen dat zij bij hun rol stilstaan.  

De SerreSpecialist

Een mooi voorbeeld van zo’n holistisch merk is De SerreSpecialist. Dit is een Nederlands merk wat maatwerk serres ontwerpt, bouwt en plaatst. Maar... Deze producten zijn niet alleen goed voor ons. Ze zijn ook goed voor onze planeet! De serres, veranda’s en lichtstraten worden namelijk gebouwd van kwalitatief en duurzaam hout.

Verschil tussen een serre en een tuinkamer?

De twee termen serre en een tuinkamer worden nog weleens door elkaar gehaald. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen een serre en een tuinkamer? Het grootste verschil is dat een serre onderdeel wordt van de woning, bijvoorbeeld als een uitbreiding van de keuken of woonkamer.

Een tuinkamer wordt extern aangebouwd. Hierdoor wordt het officieel gezien geen onderdeel van de woning is. Ook is een serre volledig geïsoleerd, maar een tuinkamer niet.

Exclusieve serre

Wat de serres van de SerreSpecialist uniek maakt, is dat ze geheel op maat worden gemaakt en van kwalitatief en duurzaam hout. Al je wensen voor een exclusieve serre worden meegenomen en er wordt meegedacht over de mogelijkheden. De serre biedt binnenshuis een vrij uitzicht op je tuin en heeft een exclusief karakter, met veel luxe accessoires en mogelijkheden. Ook de buitenkant heeft een luxe en exclusieve uitstraling. De serre wordt geheel in de stijl van je woning gebouwd, tot in de kleinste details.

Wil je meer weten over de trend: Wholistic? Wat de belangrijkste behoeftes en motivaties rondom deze trend voor consumenten zijn en wat deze trend voor jouw merk of organisatie betekent? Neem contact op!

Wat worden de herfst/ winter kleurentrends voor 2022 en 2023? Ontdek de volgende Pantone Trends

5 months ago

Het herfst/winter 2022/2023 kleurenpalet van Pantone bestaat uit een reeks van 10 kleuren. Het palet weerspiegelt het contra woordenboek moment waarin we leven, onze contrasterende verlangens naar rust en kalmte en nieuwe energie.

Kernkleuren? Fel oranje, intens rood, fucsia, blauw, smaragdgroen.

Herfst/winter 2022/2023 Londen kleurenpalet

Herfst/Winter 2022/2023 New York kleurenpalet

Pantone 2023 Kleur van het Jaar: welke kleur wordt het?

Loden Frost | PANTONE 17-0210 Rustig en neutraal groen

Autumn Blonde | PANTONE 12-0813 Een romig en helder neutraal

Strawberry cream | PANTONE 13-2005 Een zeer fijne roze

Orange Tiger | PANTONE 16-1358 Een super vitaminerijke kleur oranje

Lava Falls | PANTONE 18-1552 Een sensuele en gedurfde rode kleur

Cardamon Seed | PANTONE 17-0529 Een groen geïnspireerd op het homonieme zaad

Kleur Consultancy nodig voor je merk? Ontdek onze Colour Services.

Kleuradvies / Diensten

// Ontwikkeling van kleurenpaletten op maat

// Onderzoek en voorspelling van kleurentrends

// Color Boards & Moodboards maken

Kleuradvies nodig voor uw merk of project?

Neem contact op met: hello@trendsandchanges.com

Trend: Wholistic

9 months ago

Er is een groeiende groep mensen die hun eigen levensstijl steeds vaker op een holistische manier bekijken. Een holistische manier betekent dat we als menselijk individu niet los staan van onze maatschappij en de planeet, maar onderdeel zijn van een ecosysteem. 

In dit systeem zijn we opzoek naar evenwicht op verschillende niveaus. Ook hebben we behoefte aan tools en manieren om balans te vinden. Evenwicht en balans kunnen een positieve bijdrage leveren aan ons eigen leven, aan elkaar, maar ook aan de maatschappij en de planeet. 

Tijdens de wereldwijde lockdowns zijn we gaan ervaren wat echt daadwerkelijk belangrijk voor ons is: stille straten, schone lucht, zingende vogels en een duurzaam leven. We zijn onze planeet gaan herwaarderen. 

Langzamerhand staan we steeds meer stil bij onze rol binnen het gehele ecosysteem. Wat wordt onze erfenis en bijdrage aan de wereld? We verwachten ook van merken en organisaties om ons heen dat zij bij hun rol stilstaan.  

Shampoo Bars 

Een mooi voorbeeld van zo’n holistisch merk is Shampoo Bars. Dit is een Nederlands merk wat verzorgingsproducten maakt. Deze zijn vrij van schadelijke ingrediënten. Maar... Deze producten zijn niet alleen goed voor ons. Ze zijn ook goed voor onze planeet! 

De zelfgemaakte Shampoo Bars bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn volledig vegan. Daarnaast gaan ze gemiddeld zo’n 80 wasbeurten mee en zijn ze ook nog eens volledig plasticvrij. 

Hoe gebruik je een Shampoo Bar?  

Het wassen van je haren met shampoobars zal even wennen zijn. Normaliter knijp je wat shampoo uit de fles, dat is nu even anders.  

Stap 1. Maak allereerst je handen nat 
Stap 2. Wrijf de shampoo bar tussen je natte handen totdat het gaat schuimen 
Stap 3. Breng het schuim aan op je haar en masseer het in 
Stap 4. Spoel het tot slot goed uit 
Stap 5. Leg de shampoo bar op een droge plek na elke douche- of wasbeurt 

Wil je liever de Shampoo Bar gelijk op je haar aanbrengen? Dat kan ook! Wrijf jouw favoriete bar dan direct over je natte haren en masseer het vervolgens in. 

De voordelen van een Shampoo Bar? 

Naast dat ze er mooi uitzien zitten er meer voordelen aan de natuurlijke shampoo. Het is shampoo zonder palmolie en met een Shampoo Bar kan je je steentje bijdragen aan een betere wereld zonder plastic. In het hele proces van de Shampoo Bar komt er namelijk geen plastic aan de orde. Een Shampoo Bar staat gelijk aan drie plastic flessen!  

Opbergen 

Om de bars te beschermen en droog te bewaren zijn er verschillende opbergmogelijkheden. Hierdoor blijft jouw shampoo bar schoon en is hij ook nog eens handig mee te nemen op reis. Op reis neemt de shampoo bar ook nog eens weinig ruimte in en zijn ze licht van gewicht. De opbergmogelijkheden zijn wederom vervaardigd uit natuurlijke en duurzame materialen.  

Wil je meer weten over de trend: Wholistic? Wat de belangrijkste behoeftes en motivaties rondom deze trend voor consumenten zijn en wat deze trend voor jouw merk of organisatie betekent?

Neem contact op! Neem contact op! Neem contact op!

Permalink

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Eva Hendrix

0/5000