Publisher media kit of Eva Hendrix

Eva Hendrix

Eva Hendrix

0 - 1k

Innovatieve trends die de wereld verbeteren en jou helpen futureproof te worden


trendsandchanges.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
643
Views
784
Last updated: a day ago
trendsandchanges.com
Trends and Changes neemt je dieper mee in de innovatieve ontwikkelingen om ons heen. Consumenten trends die de wereld van nu en de toekomst vormgeven. Onze inzichten kun je benutten voor jezelf of om je merkrelevantie te vergroten en bedrijfsgroei te stimuleren. Mensen en organisaties die vandaag actief bezig zijn met de toekomst maken betere keuzes voor morgen.
Unique Visitors
515
Views
380
Verified
10
Domain Authority
903
Trust flow
492
Citation flow
495
TF/CF
580
Last updated: a day ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

De Retro Revival: Nostalgische inspiratie voor keukenontwerp

2 weeks ago

Herinner je je nog de keuken van jr grootmoeder? De geur van versgebakken koekjes, het glimmende chroom van de koffiemachine en de iconische koelkast in pastelkleuren. Die warme en vertrouwde sfeer kan je nu vertalen naar moderne keukenontwerpen met retro keukenapparatuur.

De trend: Retro met een moderne twist

Steeds meer fabrikanten, zoals SMEG, Bosch, Siemens en Gorenje, spelen in op de retro revival trend. Ze creëren keukenapparatuur met een nostalgisch design gecombineerd met moderne technologie. Denk aan koelkasten met ronde vormen en pasteltinten, broodroosters met chromen accenten en koffiemachines in vintage stijl.

Waarom retro keukenapparatuur in je ontwerpen integreren?

 • Een vleugje nostalgie: Haal de warme en vertrouwde sfeer van vroeger terug in de keuken. Retro-apparatuur doet denken aan onbezorgde tijden en roept fijne herinneringen op bij je klanten.

 • Tijdloze stijl: Retro designs zijn altijd in! Ze voegen een unieke en trendy touch toe aan elk interieur. Of je klanten nu kiezen voor pasteltinten of felle kleuren, retro-apparatuur is een echte blikvanger.

 • Modern gemak: Laat je niet misleiden door de vintage look. Retro keukenapparatuur beschikt over de nieuwste technologieën. Zo kan je je klanten adviseren over koffiemachines die via de smartphone te bedienen zijn of koelkasten die automatisch een boodschappenlijstje kunnen maken.

Een inspiratiebron voor unieke keukens

Retro keukenapparatuur is niet alleen mooi, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Het biedt je als productontwerper de kans om unieke keukens te creëren die perfect passen bij de individualiteit van je klanten.

Meer dan een trend

Deze apparaten passen perfect in de moderne keuken en bieden een unieke combinatie van nostalgie, stijl en functionaliteit.

Ben je op zoek naar een manier om je keukenontwerpen te onderscheiden? Overweeg dan om retro keukenapparatuur te integreren. Je zult versteld staan van de charme en functionaliteit die deze apparaten te bieden hebben!

Tips voor ontwerpers:

 • Combineer retro apparaten met moderne elementen voor een eclectische look.

 • Kies voor kleuren die passen bij de stijl van je klant.

 • Maak een statement met een opvallend retro apparaat.

 • Laat ons research doen naar de verschillende merken en modellen die al beschikbaar zijn.

 • Laat je inspireren door de retro revival en creëer keukens waar men met plezier kookt en bakt!

5 redenen waarom een 140x200 bed de juiste keuze is

2 weeks ago

Als interieurprofessional ben je gedreven door de wens om ruimtes te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en afgestemd op de behoeften van je klanten. In een wereld die steeds dynamischer wordt, is het belangrijker dan ooit om slimme keuzes te maken. Het 140x200 bed is meer dan een meubelstuk; het is een innovatieve oplossing die perfect past bij de tijdsgeest, of je nu ontwerpt voor woningen, hotels of andere ruimtes.

Lees hier 5 redenen waarom dit formaat bed de perfecte keuze is voor jou en je klanten:

1. Ruimteoptimalisatie

Kleine ruimtes, groot comfort: In een wereld waar steden steeds dichterbevolkt raken, is efficiënt gebruik van ruimte essentieel. Deze bedden bieden ultieme rust in compacte woningen, studio's en hotelkamers, zonder afbreuk te doen aan comfort

Meer leefruimte: Door te werken met slimme indelingen en minimalistische ontwerpen creëer je een gevoel van ruimte en rust, waardoor je klanten optimaal kunnen genieten van hun woon- of verblijfsruimte.

2. Hypergepersonaliseerde stijl

Een weerspiegeling van individualiteit: In een tijdperk van individualisering is het belangrijk dat interieurs de unieke persoonlijkheid van de bewoner weerspiegelen. Met diverse stijlen, materialen en kleuren transformeer je deze bedden tot een unieke eyecatcher die past bij ieders smaak.

Creëer unieke ruimtes: Help je klanten hun individualiteit te tonen door interieurs te ontwerpen die perfect aansluiten bij hun persoonlijkheid. De flexibiliteit van dit type bed maakt het mogelijk om diverse stijlen te integreren in woon- of verblijfsruimtes, waardoor elk interieur een unieke identiteit krijgt.

3. Flexibele indeling

Multifunctionele ruimtes voor een dynamische levensstijl: De hedendaagse consument zoekt flexibiliteit in hun leefomgeving. Deze bedden transformeren in comfortabele zithoeken, efficiënte werkplekken of extra slaapgelegenheid, perfect voor diegenen die multifunctioneel wonen of verblijven.

Dynamische interieurs: Creëer inspirerende ruimtes die optimaal benut worden doorheen de dag. Met dit type bed creëer je functionaliteit en stijl in woningen én hotels, afgestemd op de dynamische levensstijl van je klanten.

4. Duurzame keuze

Milieuvriendelijk comfort: Steeds meer mensen hechten waarde aan duurzaamheid. Kies voor bedden van dit formaat gemaakt van gerecyclede materialen of FSC®-gecertificeerd hout, in zowel woningen als hotels.

Een verantwoorde keuze: Door duurzame oplossingen te promoten, draag je bij aan een betere toekomst voor je klanten en de planeet.

5. Toenemende populariteit

Signalen van de markt: De populariteit van 140x200 bedden stijgt, getuige de introducties van toonaangevende bedrijven zoals Emob, IKEA, Mikkelsen en Tempur, in zowel woningen als hotels.

Toekomstgerichte visie: Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en positioneer uzelf als expert in deze innovatieve oplossing. Bied je klanten wat ze zoeken: een bed dat perfect past bij hun moderne levensstijl.

Conclusie

Het 140x200 bed is meer dan een meubelstuk. Het is een kans om te voldoen aan de eisen van de moderne consument. Met dit in gedachten creëer je unieke interieurs die comfort, stijl en functionaliteit combineren, thuis én in elk verblijf.

Simulatie Stoelen: Ultieme game-beleving!

2 weeks ago

Game on! Fabrikanten lanceren waanzinnige simulatie stoelen die je game-ervaring naar een ongekend niveau tillen.

De trend? Gaming- en techbedrijven ontwikkelen stoelen die je volledig onderdompelen in je favoriete game. Deze stoelen bootsen vaak het gevoel of design van specifieke game-elementen na, voor een multisensorische beleving. Het aanbod varieert van realistische race-stoelen tot gigantische mecha-achtige gaming stations die een hele kamer overbodig maken.

Waarom simulatie stoelen?

 • Weg van de alledaagse stress: Even helemaal verdwijnen in een virtuele wereld? Met een simulatie stoel kan het!

 • Ultieme beleving: Niet zomaar comfort of een mooi design, maar een complete onderdompeling in de gamewereld. Stoelen bootsen realistische bewegingen of omgevingen na, voor een ervaring die alle zintuigen prikkelt.

 • Voor streamers en pro-gamers: Content creators en professionele gamers gebruiken deze stoelen ook. De stoelen zien er vaak indrukwekkend uit, wat ideaal is voor livestreams en video's. Bovendien kunnen ze hun favoriete games op een geheel nieuwe manier beleven.

Hoe kan jouw product/dienst zintuiglijke ervaringen creëren?

Kan jouw product of dienst elementen toevoegen die de zintuigen van je klanten prikkelen? Misschien kan je denken aan:

 • Geur: Geuren die passen bij de omgeving of actie in een product/dienst.

 • Geluid: Realistische geluiden die de ervaring versterken.

 • Voelen: Texturen of materialen die de beleving realistischer maken.

 • Beweging: Bewegingen die aansluiten bij de actie in een product/dienst.

Laat je klanten volledig opgaan in jouw product of dienst, net zoals gamers in hun favoriete werelden!

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service