Publisher media kit of Eva Hendrix

Eva Hendrix

Eva Hendrix

0 - 1k

Innovatieve trends die de wereld verbeteren en jou helpen futureproof te worden


trendsandchanges.com

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
295
Views
908
trendsandchanges.com
Trends and Changes neemt je dieper mee in de innovatieve ontwikkelingen om ons heen. Consumenten trends die de wereld van nu en de toekomst vormgeven. Onze inzichten kun je benutten voor jezelf of om je merkrelevantie te vergroten en bedrijfsgroei te stimuleren. Mensen en organisaties die vandaag actief bezig zijn met de toekomst maken betere keuzes voor morgen.
Unique Visitors
986
Views
748
Verified
840
Domain Authority
68
Trust flow
584
Citation flow
606
TF/CF
558

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Ontdek de consumententrends in de interieurbranche van 2025

2 months ago

Ben je benieuwd naar de nieuwste consumententrends in de interieurbranche voor 2025? Dan ben je hier aan het juiste adres. De interieurbranche is voortdurend in beweging en er zijn veel ontwikkelingen gaande. In dit artikel zullen we de belangrijkste consumententrends bespreken die we in 2025 kunnen verwachten.

Duurzaamheid

Een van de belangrijkste thema’s op dit moment is duurzaamheid. Consumenten zijn steeds meer bezig met het milieu en willen graag duurzame producten kopen. Dit geldt ook voor de interieurbranche. Meubels en decoratie moeten niet alleen mooi zijn, maar ook gemaakt zijn van duurzame materialen en op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. Daarnaast wordt er ook steeds meer gekeken naar de levensduur van producten en wordt er minder snel iets weggegooid. Hergebruik en upcycling zijn dan ook populaire trends in de interieurbranche.

Consumententrends in de Interieurbranche 2025

Als consumenten in 2025 op zoek zijn naar interieurproducten, zullen ze waarschijnlijk op zoek zijn naar duurzame en milieuvriendelijke opties. Consumenten zijn zich steeds meer bewust van hun impact op het milieu en willen graag producten die bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Een andere belangrijke trend in de interieurbranche is personalisatie. Consumenten willen producten die uniek zijn en passen bij hun persoonlijke stijl. Dit kan variëren van aangepaste meubels tot op maat gemaakte decoratieve items.

Naast duurzaamheid en personalisatie, zullen consumenten in 2025 ook op zoek zijn naar gemak en comfort. Dit kan betekenen dat ze op zoek zijn naar slimme meubels en apparaten die hun leven gemakkelijker maken, of naar comfortabele meubels en accessoires die bijdragen aan een ontspannen en gezellige sfeer in huis.

Het is ook belangrijk om op te merken dat de consument in 2025 waarschijnlijk goed geïnformeerd zal zijn over de producten die ze kopen. Consumenten zullen op zoek zijn naar transparantie en willen weten waar hun producten vandaan komen en hoe ze zijn gemaakt. Dit betekent dat bedrijven die hun toeleveringsketen kunnen traceren en producten kunnen aanbieden die voldoen aan duurzaamheidsnormen, aantrekkelijker zullen zijn voor consumenten.

Kortom, in 2025 zullen consumenten op zoek zijn naar duurzame, gepersonaliseerde, gemakkelijke en comfortabele producten die transparant zijn in hun productieproces. De interieurbranche zal hierop moeten inspelen om aan de vraag van de consument te voldoen.

Digitale innovatie en technologie

In 2025 zal digitale innovatie en technologie een belangrijke rol spelen in de interieurbranche. Consumenten zullen steeds meer gebruik maken van technologie om hun interieur te verbeteren en te personaliseren. Hier zijn enkele trends die we kunnen verwachten:

  • Augmented Reality (AR): Met behulp van AR kunnen consumenten meubels en accessoires in hun eigen huis visualiseren voordat ze iets kopen. Dit zal hen helpen om betere beslissingen te nemen en miskopen te verminderen.

  • Virtual Reality (VR): VR zal consumenten in staat stellen om hun interieur te ervaren voordat ze iets kopen. Dit zal hen helpen om een beter beeld te krijgen van hoe meubels en accessoires eruit zullen zien en aanvoelen in hun eigen huis.

  • Internet of Things (IoT): IoT zal het mogelijk maken om apparaten en meubels in huis met elkaar te verbinden. Hierdoor kunnen consumenten hun interieur op afstand bedienen en automatiseren.

  • 3D-printing: 3D-printing zal het mogelijk maken om meubels en accessoires op maat te maken. Consumenten kunnen hun eigen ontwerpen maken of kiezen uit een breed scala aan ontwerpen die online beschikbaar zijn.

  • Artificial Intelligence (AI): AI zal consumenten helpen om betere beslissingen te nemen bij het kiezen van meubels en accessoires. Het zal ook mogelijk zijn om gepersonaliseerde aanbevelingen te doen op basis van de voorkeuren van de consument.

Al deze technologieën zullen consumenten helpen om hun interieur te verbeteren en te personaliseren op een manier die voorheen niet mogelijk was.


Wil je weten wat de belangrijkste behoeftes en motivaties rondom deze trends voor jouw consumenten zijn en wat deze trends voor je merk of organisatie betekenen? Neem contact op!

Permalink

Wat is holistisch leven?

10 months ago

Er is een groeiende groep mensen die hun eigen levensstijl steeds vaker op een holistische manier bekijken. Holistisch leven betekent dat we als menselijk individu niet los staan van onze planeet, maar onderdeel zijn van een ecosysteem. 
In dit systeem zijn we opzoek naar evenwicht op verschillende niveaus. Ook hebben we behoefte aan tools en manieren om balans te vinden (in onze voeding, zorg en wonen bijvoorbeeld). Evenwicht en balans kunnen een positieve bijdrage leveren aan ons eigen leven, aan elkaar en dus de planeet. 
 

Tijdens de wereldwijde lockdowns zijn we gaan ervaren wat echt daadwerkelijk belangrijk voor ons is: schone lucht, zingende vogels, in contact staan met de natuur en een duurzaam leven. We zijn onze planeet gaan herwaarderen. 

Langzamerhand staan we steeds meer stil bij onze rol binnen het gehele ecosysteem. Wat wordt onze erfenis en bijdrage aan de wereld? We verwachten ook van merken en organisaties om ons heen dat zij bij hun rol stilstaan.  

De SerreSpecialist

Een mooi voorbeeld van zo’n holistisch merk is De SerreSpecialist. Dit is een Nederlands merk wat maatwerk serres ontwerpt, bouwt en plaatst. Maar... Deze producten zijn niet alleen goed voor ons. Ze zijn ook goed voor onze planeet! De serres, veranda’s en lichtstraten worden namelijk gebouwd van kwalitatief en duurzaam hout.

Verschil tussen een serre en een tuinkamer?

De twee termen serre en een tuinkamer worden nog weleens door elkaar gehaald. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen een serre en een tuinkamer? Het grootste verschil is dat een serre onderdeel wordt van de woning, bijvoorbeeld als een uitbreiding van de keuken of woonkamer.

Een tuinkamer wordt extern aangebouwd. Hierdoor wordt het officieel gezien geen onderdeel van de woning is. Ook is een serre volledig geïsoleerd, maar een tuinkamer niet.

Exclusieve serre

Wat de serres van de SerreSpecialist uniek maakt, is dat ze geheel op maat worden gemaakt en van kwalitatief en duurzaam hout. Al je wensen voor een exclusieve serre worden meegenomen en er wordt meegedacht over de mogelijkheden. De serre biedt binnenshuis een vrij uitzicht op je tuin en heeft een exclusief karakter, met veel luxe accessoires en mogelijkheden. Ook de buitenkant heeft een luxe en exclusieve uitstraling. De serre wordt geheel in de stijl van je woning gebouwd, tot in de kleinste details.

Wil je meer weten over de trend: Wholistic? Wat de belangrijkste behoeftes en motivaties rondom deze trend voor consumenten zijn en wat deze trend voor jouw merk of organisatie betekent? Neem contact op!

Wat worden de herfst/ winter kleurentrends voor 2022 en 2023? Ontdek de volgende Pantone Trends

a year ago

Het herfst/winter 2022/2023 kleurenpalet van Pantone bestaat uit een reeks van 10 kleuren. Het palet weerspiegelt het contra woordenboek moment waarin we leven, onze contrasterende verlangens naar rust en kalmte en nieuwe energie.

Kernkleuren? Fel oranje, intens rood, fucsia, blauw, smaragdgroen.

Herfst/winter 2022/2023 Londen kleurenpalet

Herfst/Winter 2022/2023 New York kleurenpalet

Pantone 2023 Kleur van het Jaar: welke kleur wordt het?

Loden Frost | PANTONE 17-0210 Rustig en neutraal groen

Autumn Blonde | PANTONE 12-0813 Een romig en helder neutraal

Strawberry cream | PANTONE 13-2005 Een zeer fijne roze

Orange Tiger | PANTONE 16-1358 Een super vitaminerijke kleur oranje

Lava Falls | PANTONE 18-1552 Een sensuele en gedurfde rode kleur

Cardamon Seed | PANTONE 17-0529 Een groen geïnspireerd op het homonieme zaad

Kleur Consultancy nodig voor je merk? Ontdek onze Colour Services.

Kleuradvies / Diensten

// Ontwikkeling van kleurenpaletten op maat

// Onderzoek en voorspelling van kleurentrends

// Color Boards & Moodboards maken

Kleuradvies nodig voor uw merk of project?

Neem contact op met: hello@trendsandchanges.com

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service