Influencer media kit of Home by Stuart

Home by Stuart

Home by Stuart

150k - 500k

Interieur, DIY's, Tuin en verbouwen. Dat zijn de onderwerpen die je bij mijn account tegenkomt. We ronden in 2023 onze verbouwing helemaal af en mijn account gaat boosten van al het moois!


homebystuart

Statistics for the biggest channel
Followers
282
Interactions
414
Engagement
269
Last updated: a week ago
homebystuart
Wat begon als een account om onze verbouwing op te delen liep al gauw uit tot een account waarin ik nu 3 jaar later al bijna 100k volgers inspireer met ons interieur. Zet een architect en interieurstylist bij elkaar en er ontstaat een uniek totaalplaatje met veel liefde voor mooie materialen en gedurfde keuzes. Inmiddels een bovenverdieping zelf verbouwd met als kers op de taart; een badkamer die inmiddels beroemd is op Instagram, Pinterest etc. In 2022 mocht ik miljoenen bereiken met onze zelfgemaakte plungepool. In 2023 ronden we onze verbouwing af met de tuin. Kunnen wij de handen ineen slaan en een mooie campagne opzetten? Op die vraag geef ik je graag antwoord. Liefs, Eva
Followers
966
Interactions
663
Engagement
206
Posts
198
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service