MediaKit | Influencer

Home by Stuart

Home by Stuart

150k - 500k

Interieur, DIY's, Tuin en verbouwen. Dat zijn de onderwerpen die je bij mijn account tegenkomt. Met in dit jaar, 2022, onze verbouwing te volgen in wekelijkse Reels.

Collab
homebystuart

Statistics for the biggest channel
Followers
534
Interactions
346
Engagement
557
homebystuart
Wat begon als een account om onze verbouwing op te delen liep al gauw uit tot een account waarin ik nu 2 jaar later al bijna 30k volgers inspireer met ons interieur. Zet een architect en interieurstylist bij elkaar en er ontstaat een uniek totaalplaatje met veel liefde voor mooie materialen en gedurfde keuzes. Inmiddels een bovenverdieping zelf verbouwd met als kers op de taart; een badkamer die inmiddels beroemd is op Instagram, Pinterest etc. In 2022 is de benedenverdieping aan de beurt. Wie weet ben jij wel dit mooie bedrijf waar wij de verbouwing tot een nog veel mooier eindresultaat kunnen brengen, of is jouw product helemaal een match met mijn stijl. Kunnen wij de handen ineen slaan en een mooie campagne opzetten? Op die vraag geef ik je graag antwoord. Liefs, Eva
Collab
Followers
539
Interactions
250
Engagement
358
Posts
290
Verified
139

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up