MediaKit | Influencer

Floortje en Lieke van den Akker

Floortje en Lieke van den Akker

50k - 150k

Wij zijn Floortje (20) en Lieke (17) en wij zijn zussen. We plaatsen 1x per dag een filmpje op ons TikTok-Kanaal. Het zijn grappige en herkenbare filmpjes over situaties die zussen meemaken. Floortje studeert Muziektheater. Lieke zit op school. We spelen ook in musicals, films en spreken stemmen in

Collab
floortje_lieke

Statistics for the biggest channel
Followers
12
Posts
966
Likes
195
floortje_lieke
Hoi wij zijn Floortje en Lieke. Wij zijn zussen en zijn stapelgek op elkaar. Wij maken op TikTok korte grappig bedoelde filmpjes, voornamelijk over typische meisjes of zussen dingen, maar ook over andere dingen die ons bezighouden. Soms speelt onze Malteser hond Bobbie ook mee in onze filmpjes. Floortje (20) studeert Muziektheater in Tilburg en zingt, acteert en danst en Lieke (17) zit nog op school maar speelt in professionele musicals en bioscoopfilms. Wij staan voor allerlei samenwerkingen open en er is veel bespreekbaar. We zijn creatief, positief en (bijna) altijd vrolijk.
Collab
Followers
358
Posts
746
Likes
365

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up