Influencer MediaKit of Floortje en Lieke van den Akker

Floortje en Lieke van den Akker

Floortje en Lieke van den Akker

50k - 150k

Wij zijn Floortje (22) en Lieke (19) en wij zijn zussen. Op ons TikTok-Kanaal staan grappige en herkenbare filmpjes over situaties die zussen meemaken. Floortje studeert Muziektheater. Lieke heeft een tussenjaar. We spelen ook in musicals, films en spreken stemmen in

floortje_lieke

Statistics for the biggest channel
Followers
395
Posts
473
Likes
945
floortje_lieke
Hoi wij zijn Floortje en Lieke. Wij zijn zussen en zijn stapelgek op elkaar. Wij maken op TikTok korte grappig bedoelde filmpjes, voornamelijk over typische meisjes of zussen dingen, maar ook over andere dingen die ons bezighouden. Soms speelt onze Malteser hond Bobbie ook mee in onze filmpjes. Floortje (20) studeert Muziektheater in Tilburg en zingt, acteert en danst en Lieke (17) zit nog op school maar speelt in professionele musicals en bioscoopfilms. Wij staan voor allerlei samenwerkingen open en er is veel bespreekbaar. We zijn creatief, positief en (bijna) altijd vrolijk.

Prices

Followers
90
Posts
869
Likes
785

Demografie volgers

Gender

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Floortje en Lieke van den Akker

0/5000