Influencer media kit of Gwenn Klabbers

Gwenn Klabbers

Gwenn Klabbers

10k - 50k

Een Reisgekkie, dat ben ik. Ik heb veel solo reizen gemaakt zowel binnen als buiten Europa in Azië en Nieuw-Zeeland. Verder besteed ik veel tijd aan fotografie en ik vind het leuk om de beste content te maken om mijn lezers goed te kunnen informeren zodat zij hun reis goed kunnen voorbereiden.


reisgekkie.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
758
Views
197
reisgekkie.nl
Alles over een leuke (kampeer) vakantie in Europa. De website is nog groeiend en er staan nog diverse nieuwe landen in de planning om toe te voegen. Diverse landen komen aan bod met leuke tips over steden en streken. Daarnaast zijn er ook algemene tips terug te vinden over reizen in het algemeen en kamperen in het bijzonder.
Unique Visitors
974
Views
255
Verified
690
Domain Authority
545
Trust flow
748
Citation flow
498
TF/CF
328

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 71%
Belgium - 11%
France - 2%
Italy - 2%
Indonesia - 2%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

3 tips voor het reizen met een zeilboot

a month ago
Gesponsorde content Het reizen met een zeilboot is een prachtige ervaring. Je geniet van de natuur en de vrijheid op het water.…

Wat te doen in Albufeira, Portugal: Tips en trucs!

5 months ago
Albufeira is een perfecte vakantiebestemming voor liefhebbers van een bruisend nachtleven, zon, zee en strand! Albufeira ligt in het zuiden van Portugal…

Westfjorden IJsland: Ontsnap aan de drukte!

5 months ago
Ontdek de ruige en afgelegen Westfjorden van IJsland met onze reisblog. Leer over adembenemende landschappen, ongerepte natuur, wilde dieren en de beste activiteiten om te doen tijdens je bezoek. Laat je inspireren om deze unieke en prachtige regio van IJsland te verkennen!
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service