MediaKit | Influencer

Hanneke van Slobbe

Hanneke van Slobbe

1k - 10k

Ik ben Hanneke, 35 jaar oud en woon tijdelijk met man en baby (jan 2020) in Vancouver. Met tipsvoorbabys.nl hoop ik andere moeders het eindeloze googelen naar antwoord op al die babyvragen te besparen. Ik beschrijf al mijn tips en ervaringen zo uitgebreid mogelijk. Ook op basis van onderzoek.

Collab
tipsvoorbabys.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
270
Views
575
Domain Authority
984
tipsvoorbabys.nl
Ik ben in januari 2020 voor het eerst moeder geworden. En na zelf eindeloos te hebben gezocht naar het antwoord op al mijn vragen en ik steeds meerdere bronnen raadpleegde en altijd nog met vervolgvragen achter bleef, besloot ik dat het anders kon. 1 plek waarop ik al mijn tips en ervaringen deel, over alles wat ik tegenkom. En dan zo uitgebreid mogelijk om die vervolgvragen ook meteen te beantwoorden. Zo wil ik het andere (nieuwe) moeders een stuk makkelijker te maken. Overigens raadpleeg ik ook altijd meerdere betrouwbare bronnen en doe ik dus onderzoek naar de onderwerpen die ik beschrijf.
Collab
Unique Visitors
261
Views
523
Verified
55
Domain Authority
560
Trust flow
728
Citation flow
20
TF/CF
338

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 66%
Belgium - 4%
Germany - 1%
France - 0%
United Kingdom - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Maxi-Cosi Mura Plus 4 kinderwagen ervaring

3 months ago
Maxi-Cosi Mura Plus 4 kinderwagen ervaring. Overweeg jij de Maxi-Cosi Mura te kopen? Lees hier mijn ervaringen met deze wagen!

Wat is Geboorte in kaart? En hoe kan het je helpen?

3 months ago
Wat is geboorte in kaart? De geboorte van je baby heeft effect op het gedrag van je baby. In dit artikel lees je meer over die effecten.

Wat te doen als je baby ziek is

4 months ago
Baby's en jonge kinderen zijn vaak ziek. Ieder virusje wordt meegepakt. Wat te doen als je baby ziek is? Waar moet je op letten? Je leest het hier.
Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up