Influencer MediaKit of Hanny Evers

Hanny Evers

Hanny Evers

1k - 10k

Ik ben mama van 2 fantastische jongetjes. Zwanger zijn en moeder worden heb ik moeten leren. Ik had het gevoel zomaar in het diepe gegooid te zijn, zonder te kunnen zwemmen. Ik heb het kunnen redden door mijn sportersmentaliteit.

best9moms

Statistics for the biggest channel
Followers
91
Interactions
345
Engagement
726
best9moms
Ik ben mama van 2 fantastische jongetjes. Zwanger zijn en moeder worden heb ik moeten leren. Ik dacht er helemaal klaar voor te zijn. Ik dacht me goed voorbereid te hebben, met verschillende cursussen. Toch had ik het gevoel zomaar in het diepe gegooid te zijn, zonder te kunnen zwemmen. Ik heb het kunnen redden door terug te grijpen naar mijn sportersmentaliteit. Door fouten te maken en iedere keer iets nieuws te proberen, word ik steeds een beetje beter. Sporter Op sportief gebied ben ik altijd doelgericht geweest, vroeger met wedstrijdzwemmen nu met Crossfit. Ik weet wat ik nodig heb om verder te komen op mijn niveau en neem daar ook stappen in. Dit heb ik mee kunnen nemen tijdens mijn zwangerschap, bevalling en in het moederschap. Ondanks alle verrassingen die ik tegen ben gekomen, is het mij gelukt om te komen waar ik nu sta. Opleidingen: Master of Sports, ALO, Sportmanagement, Powermama Level 1+2

Prices

Followers
207
Interactions
652
Engagement
854
Posts
789

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Hanny Evers

0/5000