Influencer MediaKit of Irene Hummel

Irene Hummel

Irene Hummel

10k - 50k

Neneh’s Choice is mijn persoonlijke blog en Instagram account waar ik mijn liefde voor reizen, films en inspiratie voor kleine en grote avonturen als single moeder deel. Ook schrijf ik regelmatig over zuinig leven en besparen waarmee ik een vrijer leven voor mezelf en mijn kinderen wil creëren.

nenehschoice.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
372
Views
117
nenehschoice.nl
NenehsChoice.nl is mijn persoonlijke blog waar ik mijn passie voor reizen, films en inspiratie voor kleine en grote avonturen als single moeder deel. Ook schrijf ik regelmatig over zuinig leven en besparen om een vrijer leven voor mezelf en de kinderen te creëren.
Unique Visitors
550
Views
312
Verified
921
Domain Authority
156
Trust flow
489
Citation flow
705
TF/CF
277

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 79%
Belgium - 10%
United States - 1%
Germany - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

7 handige low budget tips voor je stedentrip

a week ago

Wil je graag een weekendje weg of een korte citytrip, maar betaal je daar liever niet teveel voor? Deze life hacks en handige low budget tips komen goed van pas tijdens een korte reis of stedentrip. 1. Ontdek goedkope overnachtingsplekken Dure hotels vind je vaak genoeg in de steden. Helemaal in het hoogseizoen kan een • Lees meer »

Het bericht 7 handige low budget tips voor je stedentrip verscheen eerst op Neneh's Choice.

Lefkas: bezienswaardigheden en tips

2 weeks ago

Lefkas of Lefkada is een heerlijk relaxed Grieks eiland. Het behoort tot de Ionische eilanden en is nog niet ontdekt door het massatoerisme. Je vindt er fijne stranden, kleine baaien en pittoreske dorpjes. In dit artikel mijn tips en bezienswaardigheden op het prachtige Griekse eiland Lefkas. Bezienswaardigheden Lefkas Lefkas is een van de Ionische eilanden • Lees meer »

Het bericht Lefkas: bezienswaardigheden en tips verscheen eerst op Neneh's Choice.

De 14 mooiste plekken op Kreta, Griekenland

2 weeks ago

Kreta is het grootste eiland van Griekenland. Bovendien is het een populaire bestemming in het hoogseizoen, maar ook in het voor- en najaar is het een fijne vakantiebestemming. Je vindt er prachtige stranden, archeologische vindplaatsen, cultuur en een bruisend uitgaansleven. Hoewel Kreta bekendstaat als feesteiland met badplaatsen als Chersonissos, heeft het ook een andere kant. • Lees meer »

Het bericht De 14 mooiste plekken op Kreta, Griekenland verscheen eerst op Neneh's Choice.

Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Irene Hummel

0/5000