Influencer media kit of Irene Hummel

Irene Hummel

Irene Hummel

10k - 50k

Neneh’s Choice is mijn persoonlijke blog en Instagram account waar ik mijn liefde voor reizen, films en inspiratie voor kleine en grote avonturen als single moeder deel. Ook schrijf ik regelmatig over zuinig leven en besparen waarmee ik een vrijer leven voor mezelf en mijn kinderen wil creëren.


nenehschoice.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
355
Views
269
Last updated: 5 days ago
nenehschoice.nl
Ik ben Irene. Omdat ik houd van reizen én schrijven, studeerde ik toerisme en journalistiek. Neneh’s Choice is mijn persoonlijke blog waar ik mijn passie voor reizen (met kinderen), films en inspiratie voor kleine en grote avonturen als single moeder deel. Daarnaast schrijf ik over zuinig leven en besparen om een vrijer leven voor mezelf en mijn kinderen te creëren én om meer te kunnen reizen. Neneh’s Choice trekt maandelijks zo’n 10.000 tot 15.000 unieke bezoekers van alle leeftijden. Ze lezen graag praktische reistips over goedkoop reizen, maar zoeken ook inspiratie voor hun volgende vakantie, voor (low budget) uitjes in Nederland, de leukste boshuisjes en wandelroutes in Nederland. Populair zijn ook mijn blogs over mijn reizen met kinderen, zoals de reizen die ik maakte naar Griekenland, mijn rondreis met de kinderen door Egypte en Marokko, maar ook mijn artikelen over alleen reizen. En natuurlijk alles over mijn kampeerrondreis samen met mijn 17-jarige zoon door Afrika.
Unique Visitors
464
Views
481
Verified
986
Domain Authority
423
Trust flow
334
Citation flow
622
TF/CF
278
Last updated: 5 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 79%
Belgium - 10%
United States - 1%
Germany - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

10x wat te doen in Nikiti in Chalkidiki, Griekenland

5 days ago

Nikiti is een heerlijke badplaats in het noorden van Sithonia, de middelste ‘vinger’ van het schiereiland Chalkidiki (Halkidiki). Hoewel het een minder bekende vakantiebestemming is, is Nikiti absoluut de moeite waard. Je vindt hier goudgele zandstranden, gezellige terrasjes en er zijn archeologische opgravingen in de omgeving. In deze blog geef ik mijn 10 tips wat • Read More »

Het bericht 10x wat te doen in Nikiti in Chalkidiki, Griekenland verscheen eerst op Neneh's Choice.

Mooiste wijnroutes in Europa door 8 prachtige wijnstreken

a week ago

Houd je van reizen én van goede wijn? Verspreid over Europa vind je prachtige wijngebieden en wijnhuizen waar je flonkerende / zalige wijnen kunt proeven. Maak een roadtrip over glooiende heuvels en langs wijnranken en ontdek bekende wijnroutes in Bordeaux, de Chianti wijnroute in Toscane of een wijnroute langs de Moezel in Duitsland. In dit • Read More »

Het bericht Mooiste wijnroutes in Europa door 8 prachtige wijnstreken verscheen eerst op Neneh's Choice.

9x de beste workation bestemmingen

2 weeks ago

Een workation is werken en vakantie vieren tegelijk. Onder zzp’ers was het al jarenlang populair, maar steeds vaker willen ook mensen in loondienst af en toe remote werken. Je hoeft namelijk niet permanent als digital nomad te leven, maar kunt ook af en toe op een andere locatie werken. Droom jij er ook van om • Read More »

Het bericht 9x de beste workation bestemmingen verscheen eerst op Neneh's Choice.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service