Influencer media kit of Irene Hummel

Irene Hummel

Irene Hummel

10k - 50k

Neneh’s Choice is mijn persoonlijke blog en Instagram account waar ik mijn liefde voor reizen, films en inspiratie voor kleine en grote avonturen als single moeder deel. Ook schrijf ik regelmatig over zuinig leven en besparen waarmee ik een vrijer leven voor mezelf en mijn kinderen wil creëren.

nenehschoice.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
803
Views
177
nenehschoice.nl
NenehsChoice.nl is mijn persoonlijke blog waar ik mijn passie voor reizen, films en inspiratie voor kleine en grote avonturen als single moeder deel. Ook schrijf ik regelmatig over zuinig leven en besparen om een vrijer leven voor mezelf en de kinderen te creëren.
Unique Visitors
62
Views
788
Verified
155
Domain Authority
384
Trust flow
207
Citation flow
902
TF/CF
63

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 79%
Belgium - 10%
United States - 1%
Germany - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

6 redenen om een roadtrip te maken

4 weeks ago

Ik kan genoeg redenen verzinnen om een roadtrip te maken. Dat immense gevoel van vrijheid, de mogelijkheid om iedere dag nieuwe dingen te beleven en verrassende plekken te ontdekken. Waarom roadtrippen een goed idee is? Ik noem hier 6 goede redenen om een roadtrip te maken. Waarom een roadtrip maken? Er zijn zoveel redenen om • Read More »

Het bericht 6 redenen om een roadtrip te maken verscheen eerst op Neneh's Choice.

7 favoriete campings aan het Gardameer in Italië

4 weeks ago

Kamperen aan een van de meren in het noorden van Italië? Het Gardameer is een populaire vakantiebestemming en het leent zich perfect voor een kampeervakantie. Dit zijn mijn tips: 7 favoriete campings aan het Gardameer in Italië.  Favoriete campings aan het Gardameer Het Gardameer in het noorden van Italië is een populaire vakantie- en kampeerbestemming. • Read More »

Het bericht 7 favoriete campings aan het Gardameer in Italië verscheen eerst op Neneh's Choice.

Inpaklijst backpacken: dit neem ik mee

a month ago

Ben je klaar voor een nieuw avontuur en ga je een rondreis maken of backpacken? Dan mogen een aantal dingen niet ontbreken op je inpaklijst. Met deze ultieme inpaklijst voor backpacken heb je alles op een rijtje wat je nodig hebt.  Wat neem je mee als je gaat backpacken? Normaal gesproken reis ik altijd lichtgewicht • Read More »

Het bericht Inpaklijst backpacken: dit neem ik mee verscheen eerst op Neneh's Choice.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

Start a trial subscription and get free access to our marketplace for 7 days. This gives you insight into the media kits and rates of all our influencers and bloggers. Placing campaigns is not covered by the trial subscription. Would you rather spar with us about the possibilities at LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Edit
Contact

Ask your question directly to Irene Hummel

0/5000