Influencer media kit of Irene Hummel

Irene Hummel

Irene Hummel

10k - 50k

Neneh’s Choice is mijn persoonlijke blog en Instagram account waar ik mijn liefde voor reizen, films en inspiratie voor kleine en grote avonturen als single moeder deel. Ook schrijf ik regelmatig over zuinig leven en besparen waarmee ik een vrijer leven voor mezelf en mijn kinderen wil creëren.


nenehschoice.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
781
Views
487
nenehschoice.nl
Ik ben Irene. Omdat ik houd van reizen én schrijven, studeerde ik toerisme en journalistiek. Neneh’s Choice is mijn persoonlijke blog waar ik mijn passie voor reizen (met kinderen), films en inspiratie voor kleine en grote avonturen als single moeder deel. Daarnaast schrijf ik over zuinig leven en besparen om een vrijer leven voor mezelf en mijn kinderen te creëren én om meer te kunnen reizen. Neneh’s Choice trekt maandelijks zo’n 10.000 tot 15.000 unieke bezoekers van alle leeftijden. Ze lezen graag praktische reistips over goedkoop reizen, maar zoeken ook inspiratie voor hun volgende vakantie, voor (low budget) uitjes in Nederland, de leukste boshuisjes en wandelroutes in Nederland. Populair zijn ook mijn blogs over mijn reizen met kinderen, zoals de reizen die ik maakte naar Griekenland, mijn rondreis met de kinderen door Egypte en Marokko, maar ook mijn artikelen over alleen reizen. En natuurlijk alles over mijn kampeerrondreis samen met mijn 17-jarige zoon door Afrika.
Unique Visitors
532
Views
930
Verified
80
Domain Authority
475
Trust flow
487
Citation flow
584
TF/CF
118

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 79%
Belgium - 10%
United States - 1%
Germany - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Dit zijn de mooiste kerstmarkten in Europa in 2023

a week ago

Knusse kraampjes, duizenden lichtjes en glühwein: vanaf november tot eind december kun je je in veel Europese steden onderdompelen in de kerstsfeer. Dan veranderen pleinen en binnensteden in knusse kerstmarkten. Van de kerstmarkt in Kopenhagen tot de kerstmarkt in Boedapest en Praag. Dit zijn de mooiste kerstmarkten in Europa in 2023!  1. Wiener Christkindlmarkt in • Read More »

Het bericht Dit zijn de mooiste kerstmarkten in Europa in 2023 verscheen eerst op Neneh's Choice.

De Menkemaborg in Uithuizen bezoeken

a week ago

In het Groningse landschap in het dorp Uithuizen staat een van de mooiste borgen van Nederland. De Menkemaborg doet nu dienst als museum en je kunt er heerlijk dwalen door de kamers en door de tuinen in de voetstappen van de Groninger jonkers die hier een paar eeuwen geleden woonden. Ook de Menkemaborg in Uithuizen • Read More »

Het bericht De Menkemaborg in Uithuizen bezoeken verscheen eerst op Neneh's Choice.

Overwinteren in Spanje: de beste bestemmingen

2 weeks ago

Overwinteren in Spanje associeerde ik lange tijd met senioren die lagen te bakken op een strand in Benidorm. Toch zijn er steeds meer digital nomads, mensen die locatie onafhankelijk werken of gewoon zonliefhebbers die het heerlijk vinden om te overwinteren in Spanje. Niet zo vreemd, want de winters onder de Spaanse zon zijn warm en • Read More »

Het bericht Overwinteren in Spanje: de beste bestemmingen verscheen eerst op Neneh's Choice.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service