MediaKit | Influencer

Irene Hummel

Irene Hummel

1k - 10k

Neneh’s Choice is mijn persoonlijke blog en Instagram account waar ik mijn liefde voor reizen, films en inspiratie voor kleine en grote avonturen als single moeder deel. Ook schrijf ik regelmatig over zuinig leven en besparen waarmee ik een vrijer leven voor mezelf en mijn kinderen wil creëren.

Collab
nenehschoice.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
531
Views
156
Domain Authority
927
nenehschoice.nl
NenehsChoice.nl is een persoonlijke blog over reizen, films & inspiratie voor kleine en grote avonturen. Daarnaast schrijf ik ook over besparen en zuinig leven. Zodat ik niet alleen nu kan genieten van de dingen die ik belangrijk vind, maar ook om meer vrijheid te creëren voor de toekomst.
Collab
Unique Visitors
902
Views
208
Verified
123
Domain Authority
854
Trust flow
537
Citation flow
337
TF/CF
496

Demografie volgers

Gender

Age

Location

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

15x wat te doen in Libanon

a year ago

Van de eeuwenoude tempels in Baalbek en de beroemde ceders van Libanon tot de bruisende Hamra Street in Beiroet. Libanon is een klein land waarin je alles vanuit één uitvalsbasis kunt bereizen. Ook Libanon bezoeken? Dit zijn de dingen die niet op je bucket list mogen ontbreken. In deze blog: 15x wat te doen in • Read More »

Het bericht 15x wat te doen in Libanon verscheen eerst op Neneh's Choice.

Praktische informatie Libanon

a year ago

Gelden er kledingvoorschriften, moet ik vooraf een visum regelen, heb ik vaccinaties nodig? Goede reisvoorbereiding is het halve werk. Daarom in deze blog alle praktische informatie over je reis naar Libanon op een rijtje. Reistijd Je vliegt al vanaf € 59 met Transavia naar Beiroet, de hoofdstad van Libanon. Deze rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam duurt • Read More »

Het bericht Praktische informatie Libanon verscheen eerst op Neneh's Choice.

10x bijzonder overnachten in Groningen (provincie), #2

a year ago

Slapen in een molen, staren naar de sterren vanuit een bubbel of overnachten in een kerkorgel. Zoek je een gave en bijzondere plek om te slapen op het Groningse platteland? Wegens het succes van m’n eerste blog: 10x bijzonder overnachten in Groningen (provincie), deel 2! 1. Slapen in een bubbel – Luddeweer Romantisch staren naar • Read More »

Het bericht 10x bijzonder overnachten in Groningen (provincie), #2 verscheen eerst op Neneh's Choice.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up