Influencer media kit of Irene Hummel

Irene Hummel

Irene Hummel

1k - 10k

Neneh’s Choice is mijn persoonlijke blog en Instagram account waar ik mijn liefde voor reizen, films en inspiratie voor kleine en grote avonturen als single moeder deel. Ook schrijf ik regelmatig over zuinig leven en besparen waarmee ik een vrijer leven voor mezelf en mijn kinderen wil creëren.


nenehschoice.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
669
Views
419
Last updated: a week ago
nenehschoice.nl
Ik ben Irene. Omdat ik houd van reizen én schrijven, studeerde ik toerisme en journalistiek. Neneh’s Choice is mijn persoonlijke blog waar ik mijn passie voor reizen (met kinderen), films en inspiratie voor kleine en grote avonturen als single moeder deel. Daarnaast schrijf ik over zuinig leven en besparen om een vrijer leven voor mezelf en mijn kinderen te creëren én om meer te kunnen reizen. Neneh’s Choice trekt maandelijks zo’n 10.000 tot 15.000 unieke bezoekers van alle leeftijden. Ze lezen graag praktische reistips over goedkoop reizen, maar zoeken ook inspiratie voor hun volgende vakantie, voor (low budget) uitjes in Nederland, de leukste boshuisjes en wandelroutes in Nederland. Populair zijn ook mijn blogs over mijn reizen met kinderen, zoals de reizen die ik maakte naar Griekenland, mijn rondreis met de kinderen door Egypte en Marokko, maar ook mijn artikelen over alleen reizen. En natuurlijk alles over mijn kampeerrondreis samen met mijn 17-jarige zoon door Afrika.
Unique Visitors
352
Views
309
Verified
788
Domain Authority
742
Trust flow
328
Citation flow
124
TF/CF
391
Last updated: a week ago

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 79%
Belgium - 10%
United States - 1%
Germany - 0%
Spain - 0%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Accommodatie tips op Karpathos: 5 favoriete plekjes

3 weeks ago

Karpathos is een Grieks eiland dat behoort tot de Dodekanesos. Het ligt precies tussen Kreta en Rhodos in. En omdat het nog niet wordt overspoeld door massa’s toeristen, is het op Karpathos nog heerlijk rustig. Hier vind je nog dat echte Griekse leven. In deze blog geef ik je 5 accommodatie tips op Karpathos. Een • Read More »

Het bericht Accommodatie tips op Karpathos: 5 favoriete plekjes verscheen eerst op Neneh's Choice.

Huizenruil: low budget op vakantie in een villa

3 weeks ago

Droom jij na het zien van de film ‘The Holiday’ ook stiekem over huizenruil? Zelf ben ik er altijd een beetje huiverig voor. Toch doen veel mensen aan woningruil. Zoals Patruschka bijvoorbeeld. In deze gastblog legt ze uit hoe je heel low budget in een villa aan de andere kant van de wereld kunt verblijven • Read More »

Het bericht Huizenruil: low budget op vakantie in een villa verscheen eerst op Neneh's Choice.

Mooiste kastelen in de Loire: 10 favorieten!

4 weeks ago

Langs de oevers van de rivier de Loire in Frankrijk vind je tal van imposante kastelen. Ontdek het magische verhaal achter elk kasteel, wandel door de romantische tuinen en verwonder je over de pracht en praal in de kamers. Ontdek de mooiste kastelen in de Loire in Frankrijk: ik geef je alvast mijn 10 favorieten • Read More »

Het bericht Mooiste kastelen in de Loire: 10 favorieten! verscheen eerst op Neneh's Choice.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service