Influencer MediaKit of Jacoba de Boer

Jacoba de Boer

Jacoba de Boer

10k - 50k

Ik ben Jacoba (mijn vrienden noemen me Co) en ik zie mezelf als een nieuwsgierige en avontuurlijke soloreiziger. Ik schrijf al 5 jaar over reizen op mijn website Opreismetco.nl en leef sinds 2020 locatieonafhankelijk als digital nomad. Zo ontdek ik nog meer mooie bestemmingen!

opreismetco.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
12
Views
633
opreismetco.nl
Op reis met Co is reisblog vol fijne reisverhalen, praktische reistips en de mooiste bezienswaardigheden in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Ik ben Jacoba (mijn vrienden noemen me Co) en ik zie mezelf als een nieuwsgierige en avontuurlijke soloreiziger. Op mijn website schrijf ik o.a. over de langeafstandswandelingen die ik maakte (o.a. de Pacific Crest Trail en het Pieterpad), treinreizen in Europa en veel over roadtrips in Amerika. Op reis met Co bestaat al meer dan 5 jaar en heeft inmiddels een flinke schare volgers opgebouwd. De bezoekers van Opreismetco.nl zijn voornamelijk vrouwen (75%) tussen de 24 en 54 jaar oud. Dit zijn avontuurlijke reisliefhebbers, die graag genieten van de natuur tijdens hun lange reizen. Daarnaast zien ze een culturele stedentrip ook vaak als een leuk uitje. Artikelen over verre reizen (met name naar Amerika) worden veel gelezen, maar ook de artikelen over dagtrips in Nederland zijn populair.
Unique Visitors
299
Views
22
Verified
128
Domain Authority
895
Trust flow
381
Citation flow
371
TF/CF
183

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 65%
Belgium - 14%
United States - 6%
Germany - 3%
Portugal - 2%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

18 Leuke dingen om te doen in Cienfuegos Cuba

2 weeks ago
Cienfuegos is een prachtige stad in het zuiden van Cuba en er zijn veel mooie bezienswaardigheden. Dit zijn de leukste dingen om te doen in Cienfuegos Cuba.

16 leuke boeken over de Camino de Santiago

2 weeks ago
Veel mensen dromen ervan om ooit de Camino te lopen. Hoe is het om dat te doen? Dit zijn de leukste boeken over de Camino de Santiago.

32 Toffe Porto bezienswaardigheden die je niet mag missen

3 weeks ago
Porto is een geweldige stad voor een stedentrip. Het centrum staat vol met kleurrijke en historische gebouwen. Dit zijn de mooiste Porto bezienswaardigheden.
Share

Share your Mediakit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up
Edit
Contact

Ask your question directly to Jacoba de Boer

0/5000