MediaKit | Influencer

Jacoba de Boer

Jacoba de Boer

10k - 50k

Ik ben Jacoba (mijn vrienden noemen me Co) en ik zie mezelf als een nieuwsgierige en avontuurlijke soloreiziger. Ik schrijf al 5 jaar over reizen op mijn website Opreismetco.nl en leef sinds 2020 locatieonafhankelijk als digital nomad. Zo ontdek ik nog meer mooie bestemmingen!

Collab
opreismetco.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
115
Views
596
Domain Authority
622
opreismetco.nl
Op reis met Co is reisblog vol fijne reisverhalen, praktische reistips en de mooiste bezienswaardigheden in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Ik ben Jacoba (mijn vrienden noemen me Co) en ik zie mezelf als een nieuwsgierige en avontuurlijke soloreiziger. Op mijn website schrijf ik o.a. over de langeafstandswandelingen die ik maakte (o.a. de Pacific Crest Trail en het Pieterpad), treinreizen in Europa en veel over roadtrips in Amerika. Op reis met Co bestaat al meer dan 5 jaar en heeft inmiddels een flinke schare volgers opgebouwd. De bezoekers van Opreismetco.nl zijn voornamelijk vrouwen (75%) tussen de 24 en 54 jaar oud. Dit zijn avontuurlijke reisliefhebbers, die graag genieten van de natuur tijdens hun lange reizen. Daarnaast zien ze een culturele stedentrip ook vaak als een leuk uitje. Artikelen over verre reizen (met name naar Amerika) worden veel gelezen, maar ook de artikelen over dagtrips in Nederland zijn populair.
Collab
Unique Visitors
888
Views
983
Verified
456
Domain Authority
950
Trust flow
920
Citation flow
956
TF/CF
418

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 59%
Belgium - 12%
United States - 10%
Portugal - 3%
Switzerland - 2%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Met de trein naar Italië: zo doe je dat!

3 days ago

Wil je graag met de trein naar Italië reizen, maar weet je niet waar te beginnen? In dit artikel lees je alles over het boeken van een treinvakantie naar Italië.

Het bericht Met de trein naar Italië: zo doe je dat! verscheen eerst op Op reis met Co.

Tioga Pass in Yosemite: de mooiste bergpas in Amerika

4 days ago

De Tioga Pass in Yosemite National Park is volgens velen de mooiste weg in Amerika. Wanneer is de Tioga Pass open en wat is er te zien? Lees snel verder voor tips!

Het bericht Tioga Pass in Yosemite: de mooiste bergpas in Amerika verscheen eerst op Op reis met Co.

De vijf mooiste parken in Parijs

5 days ago

Wil je even uitrusten tijdens een stedentrip in Parijs? Dat lukt zeker een van de vele mooie parken! Dit is een overzicht van de mooiste parken in Parijs.

Het bericht De vijf mooiste parken in Parijs verscheen eerst op Op reis met Co.

Let's get started:
Collab
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up