Influencer media kit of Jacoba de Boer

Jacoba de Boer

Jacoba de Boer

10k - 50k

Ik ben Jacoba (mijn vrienden noemen me Co) en ik zie mezelf als een nieuwsgierige en avontuurlijke soloreiziger. Ik schrijf al 5 jaar over reizen op mijn website Opreismetco.nl en leef sinds 2020 locatieonafhankelijk als digital nomad. Zo ontdek ik nog meer mooie bestemmingen!

opreismetco.nl

Statistics for the biggest channel
Unique Visitors
356
Views
112
opreismetco.nl
Op reis met Co is reisblog vol fijne reisverhalen, praktische reistips en de mooiste bezienswaardigheden in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Ik ben Jacoba (mijn vrienden noemen me Co) en ik zie mezelf als een nieuwsgierige en avontuurlijke soloreiziger. Op mijn website schrijf ik o.a. over de langeafstandswandelingen die ik maakte (o.a. de Pacific Crest Trail en het Pieterpad), treinreizen in Europa en veel over roadtrips in Amerika. Op reis met Co bestaat al meer dan 5 jaar en heeft inmiddels een flinke schare volgers opgebouwd. De bezoekers van Opreismetco.nl zijn voornamelijk vrouwen (75%) tussen de 24 en 54 jaar oud. Dit zijn avontuurlijke reisliefhebbers, die graag genieten van de natuur tijdens hun lange reizen. Daarnaast zien ze een culturele stedentrip ook vaak als een leuk uitje. Artikelen over verre reizen (met name naar Amerika) worden veel gelezen, maar ook de artikelen over dagtrips in Nederland zijn populair.
Unique Visitors
752
Views
3
Verified
969
Domain Authority
135
Trust flow
684
Citation flow
357
TF/CF
787

Demografie volgers

Gender

Age

Location

Top 5 countries

Netherlands - 70%
Belgium - 13%
United States - 6%
Portugal - 3%
United Kingdom - 1%

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Wat te doen in Cartagena Spanje? 19 tips!

2 weeks ago
Cartagena is Spaanse stad met veel historie en een prachtige ligging in een schilderachtige baai. Wat te doen in Cartagena Spanje? Dat lees je in dit artikel.

Alicante bezienswaardigheden: 22 leuke dingen om te doen

a month ago
Alicante aan de Spaanse Costa Blanca is een geliefde vakantiebestemming. Maar wat te doen in Alicante? Dit zijn de mooiste Alicante bezienswaardigheden.

Cuenca Spanje: werelderfgoed & wandelen

a month ago
De historische stad Cuenca ligt in de Spaanse regio Castilië en is een paradijs voor wandelliefhebbers! Dit zijn de leukste dingen om te doen in Cuenca Spanje.
Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the marketplace

Start a trial subscription and get free access to our marketplace for 7 days. This gives you insight into the media kits and rates of all our influencers and bloggers. Placing campaigns is not covered by the trial subscription. Would you rather spar with us about the possibilities at LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Edit
Contact

Ask your question directly to Jacoba de Boer

0/5000