Influencer media kit of Jada Blomont

Jada Blomont

Jada Blomont

1k - 10k

Hi, mijn naam is Jada Blomont en ik ben 20 jaar oud. Ik heb heel veel plezier met het maken van posts, stories en reels op Instagram. Daarnaast maak ik ook graag videos op TikTok. Ik ben vooral gericht op mode en uiterlijke verzorging maar ik houd ook erg van reizen.


jadablomont

Statistics for the biggest channel
Followers
879
Interactions
614
Engagement
868
Last updated: 5 days ago
jadablomont
Mijn naam is Jada Blomont. Ik ben 20 jaar oud en woon in Brabant. Ik studeer momenteel Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University. Ik zet graag mijn tanden in nieuwe en interessante uitdagingen. Hoe complex de uitdaging ook is. Ik ben een hardwerkende, gedreven, zelfstandige, intellectuele individu. Naast mijn studie ben ik in mijn vrije tijd vaak in het buitenland te vinden. Van strandvakanties tot skivakanties. Buiten het reizen om speel ik piano, gitaar en zing ik graag. Onlangs ben ik me gaan focussen op mijn sociale media. In een korte periode heb ik veel ontwikkeling gemaakt waar ik erg trots op ben. Ik ben erachter gekomen dat ik echt een passie heb voor mensen influenceren en dat ik dit graag doe via mijn Instagram. Ik steek graag veel aandacht in het maken van mijn posts waardoor de bedrijven waarmee ik samenwerk altijd erg tevreden zijn over mijn posts. Spreekt het hierboven staande jullie als bedrijf aan, zou ik het leuk vinden om een samenwerking aan te gaan.
Followers
983
Interactions
254
Engagement
59
Posts
681
Last updated: 5 days ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Start a trial subscription and get 7 days free access to all media kits. This gives you insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Placing campaigns is not covered by the subscription. Would you rather spar with us about the possibilities of LinkPizza? Contact us or schedule a demo.

Free trial
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service