Influencer media kit of Jessica Jansen

Jessica Jansen

Jessica Jansen

1k - 10k

Glutenvrij, melkvrij en eivrij eten staat bij mij centraal. Zelf ben ik al acht jaar ervaringsdeskundige en moet ik bovenstaande 100% uit mijn dieet schrappen. Ik ontwikkel zelf (bak)recepten, maar deel ook tips voor producten en hotspots waar je met bovenstaande allergieën heel goed terecht kan!


hetbaklab

Statistics for the biggest channel
Followers
18
Interactions
996
Engagement
626
Last updated: 2 weeks ago
hetbaklab
Ik ben Jessica Jansen, 26 jaar oud en ik heb een passie voor bakken. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan, tussendoor van het beslag te snoepen en uiteindelijk lekkere dingen te bakken. Sinds 2012 weet ik dat ik tal van voedselintoleranties heb. Sindsdien probeer ik lekkere recepten te maken die voor iedereen lekker zijn. Dit is dan ook de plek waar deze recepten gedeeld worden, zodat iedereen van lekker eten kan genieten! Daarnaast worden er ook tips voor producten én hotspots gedeeld! Zo kom jij op ideeën voor lekkere producten en plekken waar je onbezorgd kan eten!

Prices

Followers
95
Interactions
343
Engagement
611
Posts
493
Verified
6
Last updated: 2 weeks ago

Demografie volgers

Gender

Age

The demographics above are an example. Log in to see the actual demographics.

Share

Share your media kit with other people and/or add it to your link-in-bio, for example on your Linksome page.

Access to
the mediakits

Signup for free and get insight into the reviews and rates of all our influencers and bloggers. Also get full access to the marketplace. Would you rather receive a quote or discuss the possibilities? Contact us or schedule a demo.

* limited amount of searches and complete mediakits}

Sign up
Sign up

Sign up and you can begin collaborating!

Privacy policy
General Terms of Service